torstai 31. tammikuuta 2013

Menu/ohjelma lehtisten mietintää

Viime viikkoina olen nähnyt lähes poikkeuksetta painajaisia häistä. Viime yönkin unessa minulla ei ollut vielä kampausta tai kynsiä saati sitten pukua päällä kun vieraat tuli juhlapaikalle. Kukaan vieraista ei tiennyt minne heidän olisi kuulunut istua, kun mitään pöytäkarttaa tai paikkakortteja ei ollut. Juhlapaikkana oli myös meidän 40m2 kaksio, jonne kovasti yritin mahduttaa 4 pitkää ruokapöytää. Taitaa vähän stressata häät, vaikka syytä ei ainakaan vielä olisi.

Tämän päivän kavitaatiohoito jää valitettavasti välistä, kun jouduin vahvalle tulehduskipulääkekuurille rintalastani takia. Jospa sitten ensi viikolla... Mutta koska en uskalla nyt urheilla, niin ajattelin tehdä täsmäiskun Sinelliin, jossa on vielä tänään kaikki tarvikkeet vähintään -15%. Ostoslistalla on tarvikkeet ainakin menu/ohjelma lehtisiin ja kirkkoon tuleviin kukkakartioihin.

Minulla on vain vähän vaikeuksia päättää millaiset menu/ohjelma lehtiset tai pidikkeet haluan pöytiin. Perinteinen kolmion muotoinen "tötsä" olisi se tavallisin, jolloin yhdelle sivulle tulisi ohjelma, yhdelle menu ja yhdelle meidän logo ja päivämäärä tai muuta hömppää. Yhteen töttöröön menisi yksi A4.


Toinen vaihtoehto olisi tehdä tällainen teltta, jollaiseen törmäsin ensimmäistä kertaa tänään. A3:sen pahvista saisi kolme tuollaista kun leikkaisi ne pituussuunnassa. Tuota alle tulevaa naruakin minulta löytyisi suoraan omasta takaa, kun ostelin erilaisia naruja alesta servettejä varten.


Kolmas vaihtoehto olisi Ikean kaksipuoleinen kehys, joka maksaisi 1€/kpl. Tämä olisi kaikista helpoin, kun ei tarttisi tulostaa muuta kuin menu ja ohjelma ja sen voisi tulostaa kaksipuoleisesti helmiäispaperille. Mutta nämä kehykset ovat aika halvan näköiset, jolloin niitä pitäisi jotenkin koristella tai sprayata.



EDIT: Mulle tuli kauhea ahdistus maksimus kun aloin selaamaan eri vaihtoehtoja, joten päätin jättää asian sikseen ja katsoa asiaa uudestaan ensi viikolla. So NO shopping today!

EDIT 2: Kylläpä mieli nyt muuttuu ja nopeasti! Nyt olen melkeinpä ehdottomasti tuon viimeisen eli Ikean kannalla, koska keksin miten sen saisi sopimaan täydellisesti ruokapöytiin. Pitänee kysyä vielä tänään asiasta sulholta ;)

maanantai 28. tammikuuta 2013

Kirkon koristelu kukilla osa 2

Muistatteko tämän postauksen, jossa pohdin kirkon koristelua kukilla? Olen tässä pitkään pohtinut, että millaisesta kankaasta ja minkäkokoisia taskuja teen kukille. Kunnes tänään törmäsin paperikartioihin, jotka ovat itseasiassa paremman näköisiä kuin nuo kangastaskut! Nämä tulisivat jopa edullisemmiksi, riippuen tietysti millaista paperia ja nauhaa niissä käyttää ja miten kartiot haluaa koristella. Olen niin onnellinen, että löysin nämä! Ne näyttävät myös superhelpoilta askarrella, eikä minun tarvitse lähteä metsästämään ompelukonetta!

Tässä ohje kartioiden tekoon ja inspiraatiokuvia näistä ihanuuksista!









sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sulhaselle puvun vuokraaminen

Näillä näkymin olemme menossa sovittamaan sulhaselle pukua ensi viikolla, joten jännät paikat tiedossa. Sulhasta tuskin jännittää, mutta minua ainakin, että mihin pukuun päädytään ja miten komealta sulhanen tuleekaan näyttämään. Meillä on tarkoitus vuokrata puku, koska perus tumma puku löytyy kaapista ja erikoisempaa pukua ei meidän kannata ostaa. Sulhanen ei osaa vielä sanoa minkälaisen puvun hän haluaisi eikä minullakaan ole tähän oikeastaan mitään mielipidettä. Tai no... Frakki, saketti tai smokki olisi ehkä eniten minun mieleeni ;) Sen näkee siis sitten kun päästään kokeilemaan niitä päälle. Mutta yhdestä asiasta olen aivan varma! Mitä tahansa sulhaseni pukeekaan päälleen, kaikki näyttävät niin hyviltä hänen päällään. He's mine!

Tässä kolmen helsinkiläisen pukuvuokraamon hintoja heidän nettisivuiltaan. Hinnat ovat lähes samat jokaisessa paikassa eli varmasti riittää, että käydään vain yhdessä paikassa. Itse olen ajanut bussilla useasti ohi Frakkipalvelu NAM:ista ja ainakin liikkeen ulkonäön perusteella paikka näyttää laadukkaalta. Jos teiltä löytyy kokemuksia näistä kolmesta paikasta (valikoima, palvelu, luotettavuus...), niin mieluusti otamme niitä vastaan!

Frakkipalvelu NAM

- Frakki & varusteet 119€
- Saketti & varusteet 129€
- Bonjour-puku & varusteet 133€
- Smokki & varusteet 106€
- Tumma puku & varusteet 79€

Pukuvuokraamo

- Frakki & varusteet 125€
- Saketti & varusteet 139-177€
- Bonjour-puku & varusteet 139€
- Smokki & varusteet 110€
- Tumma puku & varusteet 95-120€

Juhla-asu

- Frakkipaketti varusteineen 120 €
- Smokkipaketti varusteineen 110 €
- Sakettipaketti varusteineen 130 €
- Bonjour-paketti varusteineen 150 €
- Erikoispuvut varusteineen 170 €
- Tumma puku varusteineen 90 €

Pukeutumisetiketti

Juhla-asu on suurissa muodollisissa juhlissa käytettävä asu. Useimmiten tällaisten juhlien kutsukortissa mainitaan toivottu pukeutumistaso. Maininta "juhlapuku" tarkoittaa miehellä ensisijaisesti frakkia, vararatkaisuna tummaa pukua. Miehen juhlapuku määrää myös naisen pukeutumisen.

Tumma puku

Tumma puku on yksivärisestä, mustasta tai tummansinisestä kankaasta valmistettu kaksi- tai kolmiosainen miesten puku. Tumma puku sopii esimerkiksi iltapäivävastaanotolle, cocktailkutsuille, häihin, vierailulle ja onnittelukäynneille.


Smokki

Smokki on musta miesten puku, joka puetaan ylle juhliin tai illalliselle. Smokin kanssa käytetään valkoista paitaa ja mustaa solmuketta sekä mustia nahkakenkiä. Smokkia on tapana käyttää iltakuuden jälkeen.


Frakki

Frakki eli hännystakki on juhlallisin ja muodollisin käytössä oleva miesten juhlapuku. Frakkia käytetään akateemisissa tilaisuuksissa ja toimituksissa, muodollisissa valtiollisissa tilaisuuksissa, arvokkaiden vierailujen yhteydessä ja häissä.


Saketti

Saketti on miesten päiväjuhlapuku, johon kuuluu kaarevaliepeinen takaa pitkä musta takki sekä musta-harmaajuovaiset housut. Sakettia käytetään erityisesti häissä.


Bonjour-puku

Bonjour-puku muistuttaa saketin sekä tavallisen puvun yhdistelmää ja se onkin suosittu vaihto-ehto saketille. Se ei kuuluu virallisiin juhlapukuihin, joten sille ei ole erikseen etikettisääntöjä. Bonjour-pukua käytetään erityisesti häissä.


Pukeutumisetiketti on kopioitu suoraan Juhl-asu Helsingin nettisivuilta

lauantai 26. tammikuuta 2013

Jotain Käytettyä myyntitapahtuma Tampereen häämessuilla

Ajattelin jakaa teidän kanssanne ilmoituksen käytettyjen (ja uusien) hääpukujen myyntitapahtumasta Tampereen häämessujen yhteydessä. Omasta puvustani en aijo luopua häiden jälkeen, mutta tiedän sivusta seuranneena, miten vaikeaa voi olla myydä käytettyä, mutta erittäin hyväkuntoista hääpukua.


Tervetuloa osallistumaan Jotain Käytettyä - käytettyjen hääpukujen myyntitapahtumaan!

Keväällä 2013 tapahtuma järjestetään seuraavissa paikoissa:
2.2.-3.2. Tampereen Häämessut, Tampere-talo
9.2.-10.2. Elämäsi Juhlat 2013, Lahden messukeskus

Hääpukua käytetään vain kerran, joten miksi jättää se häiden jälkeen pölyttymään vaatekaappiin?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme myy pukusi eteenpäin puolestasi - tulevien morsiamien sovituksissa ja korjausarvioissa auttavat omat ompelijamme. Morsiamet saavat kauttamme pukunsa edullisesti ja helposti, saman päivän aikana on mahdollista sovittaa useita eri pukuja.

Päivitämme Facebookissa kuvagalleriaa myyntiin tulevista puvuista päivittäin, tutustu jo etukäteen myynnissä oleviin pukuihin.

Lisätietoa
jotainkaytettya@gmail.com
Jotain Käytettyä Facebookissa
http://www.jotainkaytettya.fi

torstai 24. tammikuuta 2013

Kokemuksia ensimmäisestä kavitaatiohoitokerrasta

Kävin ensimmäisessä kavitaatiohoidossa keskiviikkona Hoitola Impressessä Töölössä. Minua hieman jännitti lähteä hoitoon, vaikka tiesin, että se ei satu. Paikan pitäjä ja hoidon suorittaja Pirjo oli minulle ennestään tuttu muista hoidoista, joten uskalsin lähteä hänen käsittelyynsä luottavaisin mielin.

Päätin noin puoli tuntia ennen hoidon alkua, että minkä alueen kehostani haluan hoidettavan. Noita hoidettavia alueita kun on enemmän kuin yksi ;) Päädyin kuitenkin käsivarsiini, koska ne ovat häirinneet minua eniten ja ne ovat esillä hääpuvussa, kun kaiken muun saa piiloon puvun alle.

Olin ottanut ennen kavitaatiota kuvat käsivarsistani, joten kuvamateriaaliakin löytyy tulosten vertailua varten. Kuvat ovat kuitenkin sen verran karut, että en niitä viitsi täällä näytellä. Tai siis en ainakaan vielä halua näyttää, mutta ehkä sitten kun hoito on suoritettu loppuun ja tuloksia näkyy. Otimme myös käsistä mitat, jotka merkitsimme ylös seuraavia kertoja varten.


Hoito aloitettiin levittämällä geeliä iholle, jonka jälkeen Pirjo varoitteli äänestä, joka kuuluu pään sisällä kun laite on käynnissä ja kun se koskee ihoon. Ääni aluksi pelästytti minut, mutta siihenkin tottui nopeasti. Ääntä voisi kuvailla tinnitykseksi kertaa sata! Mutta heti kun laite oli tehnyt hommansa, ääni katosi. Laitteella painettiin, pyöriteltiin ja tehtiin ihoon ruudukkoa. Yhtä kättä hoidettiin noin 10 minuuttia, jonka jälkeen Pirjo hieroi ihoa. Sitten sama toteutettiin toiselle kädelle ja hoito oli valmis!


Minulle hoito tehtiin heti 100% voimakkuudella, jotta hoito varmasti tehoaisi. Netin keskustelupalstoilta olin lukenut, että jotkut hoitolat pitävät laitteen tehot 50-70% tasolla ja näin ollen hoitokertoja tarvitaan enemmän.

Iho hieman punoitti hoidon jälkeen, mutta hoidettu alue ei ollut yhtään arka. Hoito-ohjeeksi sain ihon hieromisen ja kuivahieronnan, runsaan vedenjuonnin, vähähiilihydraattisen ruokavalion sekä liikunnan.

Nyt kun hoidosta on kulunut kaksi päivää, niin olen tehnyt todella monta alliliikettä, olen saanut mieheltäni käsivarsihieronnan kumpanakin iltana (LUKSUSTA!) ja olen tehnyt kuivahieronnan aamuisin. Tuloksethan eivät näy heti, joten erittäin malttamattomana ja kaikki mulle heti nyt -ihmisenä tulosten odottaminen on minulle haastavinta. Seuraava hoito on varattu ensi viikon torstaille, joten kerron taas hoidon kuulumisia silloin ja pyhitän tämän väliajan hääaiheisille höpinöille :)

Huomasittehan Hoitola Impressen mainoksen tuossa oikealla? Voin suositella Pirjon muitakin hoitoja todella lämpimästi, koska itsekin löysin Pirjon ihan muiden hoitojen takia ja olen seurannut häntä hoitopaikasta toiseen ammattitaitoisuuden takia.

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tämä morsmaikku kävi kavitaatiohoidossa!

Kävin eilen keskiviikkona elämäni ensimmäistä kertaa kavitaatiohoidossa Pirjon luona Hoitola Impressessä Töölössä.

Löysin kavitaatiohoidon noin kuukausi sitten kun googlasin laihdutusjuttuja netistä. Kun viime syksynä aloitin tämän hoikistumisprojektini häitä varten ja joulukuun herkkuttelujakson jälkeen aloitin tämän uudelleen tosissani heti tammikuun alussa, kaikki konstit oli otettava käyttöön. Tänä vuonna olen alkanut liikkumaan toden teolla: olen ostanut sukset ja suksinutkin jo monta kymmentä kilometriä, ostin jumppakortin työpaikalle ja olen käynyt jumpissa kolmisen tuntia viikossa ja vettäkin olen alanut oikein lipittämään. Ruokamääriä olen pienentänyt, ruokailukertoja lisännyt ja herkut olen jättänyt lähes kokonaan pois. Oli pakko jättää tuo lähes sana tuonne, koska kerran viikossa saatan syödä vähän karkkia, koska totaalikieltäytyminen ei vain toimi minulle ;)


Ottaisinko kavitaatiohoidon jos minulla ei olisi omia häitä tiedossa? Tuskinpa. Minä olen yksi niistä morsiamista, joille omat häät ja keskipisteenä oleminen ovat todella suuri motivaattori tehdä keholle jotain. Mitään tavoitepainoa minulla ei ole, koska tärkeintä minulle on hyvä olo omassa kehossa sekä se, että puku näyttää ja tuntuu hyvältä päällä.


Kun kävin Pirjon luona parisen viikkoa sitten, tiedustelin häneltä tekeekö hän uudessa hoitolassaan kavitaatiohoitoja. Pirjolta löytyi MegaSon laite, monen vuoden kokemus hoidoista sekä hintakin oli pääkaupunkiseudun mittakaavassa edullinen. En kuitenkaan heti tarttunut ideaan, koska netissä oli niin paljon sekä negatiivisia että positiivisiakin kommentteja hoidoista.

Suurin osa negatiivisista kommenteista koski sitä, että hoito on huuhaata ja hoidot eivät tehoa muuhun kuin lompakkoon. Joukossa oli tottakai myös positiivisiakin kommentteja ja ihmisiltä oli lähtenyt senttejä vyötäröltä, reisistä ja alleista. Omassa päässäni mietin, että yleensähän ne, joilla on jotain positiivista sanottavaa asioista, eivät jaksa vaivaantua kirjoittamaan nettiin kokemuksistaan. Nettiinhän yleensä kirjoittavat ne, joilla asiat eivät ole menneet niin kuin on luvattu eli kokemukset eivät ole hyviä. Niillä, joilla nämä hoidot eivät ole toimineet, ei ole ollut kunnossa muut asiat. Joko ihminen ei juonut tai liikkunut tarpeeksi tai ruokavalio ei ollut kohdallaan. Eli varmastikaan pelkkä hoito ei tehoa, vaan se on monen asian summa.


Päätin kuitenkin lähteä tähän hoitoon mukaan, koska Pirjon hoitolan tarjous oli sen verran houkuttava (5 kerran hoito 475€ eli 95€/kerta tai 3 kerran hoito 330€ eli 110€/kerta). Muissa pääkaupunkiseudun hoitoloissa hinnat pyörivät noin 150€ tienoilla per hoidettava alue. Uskon, että minulla muutos tulee näkymään, koska olen tähän asiaan todella motivoitunut ja minulle on kertynyt tätä ylimääräistä vuosien varrella. Nyt kun kilojakin on jo lähtenyt, niin luulisi tämän edesauttavan minun pääsemistä tavoitteeseeni.

Hoidettavaksi alueeksi valitsin käsivarret (allit), koska ne ovat häirinneet minua eniten ja niitä ei saa piiloon kun hääpuku on hihaton. Vyötärön saa esille korsetilla ja reidet jäävät puvun alle piiloon ;) Minulle tullaan tekemään 5 kerran sarjahoito noin 1-2 viikon välein. Tulen tänne aina raportoimaan miten homma edistyy, jos vaikka joku muukin innostuisi tästä.


Tässä vähän tietoa kavitaatiohoidosta:

Kavitaatio on kivuton hoitomuoto ihonalaisen rasvakudoksen poistoon ja vartalon muotoiluun ilman leikkausta. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten reidet, pakarat, vatsa, vyötärö ja käsivarret (allit).

Parhaat laihdutustulokset, samoin kuin hoidoilla saavutettujen muotojen säilymisen varmistaminen edellyttävät terveellistä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.

Hajoavista soluista vapautuva rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisenä 7–21 päivän aikana, riipuen aineenvaihdunnan vilkkaudesta. Tästä syystä kavitaatiohoidon jälkeen ruokavalion tulisi olla vähähiilihydraattinen. Näin kehomme hyödyntää hoidossa vapautunutta rasvaa osana energiantarvettamme. Ruokavalion lisäksi riittävä veden juonti ja liikunnan harrastaminen takaavat aineenvaihdunnan toimimisen ja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisen.


Jotta tästä postauksesta ei tulisi liian pitkä, niin kirjoittelen ensimmäisestä hoidostani kokemuksia tänään illalla!


maanantai 21. tammikuuta 2013

Kutsut ovat valmiit!

Sain viikonlopun aikana tehtyä kutsukortit loppuun ja ne nyt odottavat postitusta kirjahyllyssämme. Paljastan kuvia niistä sitten kun ne ovat saavuttaneet vieraat. Vielä pitäisi tulostaa taakse samanlainen sydäntarra kuin logossammekin on pitämään kuorta kiinni, kun kutsuista tulikin muhkeampia kuin ajattelin, johtuen sellaisesta timanttikoristeesta ;)

Saimme myös eilen varattua Tallinnan risteilyn, jotta saamme haettua juomat juhlia varten. Oli kyllä eroja laivojen hinnoissa! Jos olisimme päässeet lähtemään arkena, olisi matka ollut edullisempi, mutta otimme lauantailähdön maaliskuun lopulle.

Valitsimme Eckerö Linen, joka maksoi kahdelta henkilöltä ja autolta 118€. Sunnuntailähtö olisi ollut 104€. Minusta Eckerön aikataulutkin olivat parhaimmat eli laivaa lähtee 9.15 ja on Tallinnassa 11.45 ja paluu alkaa 17.15 ja on takaisin Helsingissä 19.45. Kyllä tuossa ajassa luulisi ehtivän! Viking Linellä matka maksoi 182€ ja Tallink Siljalla noin 160€.

Olen saanut painoa tippumaan suht hyvin, joten eiköhän puku tule näyttämään päälläni oikein hyvältä! Huomenna onkin tähän laihdutusprojektiin liittyen yksi kiva meno, josta kerron teille sitten myöhemmin lisää. Hieman jännittää, mutta eniten olen odottavaisin mielin!

torstai 17. tammikuuta 2013

Viime aikojen aherrukset

Olen saanut viimeisen 1,5 viikon aikana hoidettua todella monta asiaa pois To Do listalta. Saimme vihdoin ja viimein valittua meille oman logon, jonka rakas anoppini meille väkersi. Valitettavasti sulhanen ei ole ainakaan vielä antanut lupaa sen paljastamiseen täällä, koska siinä näkyvät meidän nimemme. Oman nimenihän olen täällä paljastanut ja sulhasen etukirjaimen, mutta ymmärrän ja kunnioitan hänen päätöstään. Kun logo valmistui, sain tilattua meille posti.fi nettisivujen kautta 2.luokan postimerkit kutsuihin. Ja niistä tuli niin hienot ja oli kyllä super helppo ohjelma tilata nuo merkit.

Sitten sain kaikki osoitteet vierailta ja tulostin ne helmiäispintaiselle tarra-arkille, jonka sitten leikkasin kuviosaksilla ja liimasin kuoriin kiinni! Eilen sitten kuulin, että yksi vieraista muuttaa, eli hänen osaltaan kuori menee uusiksi.

Olen saanut myös hyväksytettyä kutsun sisällön (itse kutsutekstin että runon) sulhasella, äidilläni ja anopillani. Ne olisi tarkoitus tulostaa huomenna paperille, jonka hankin viime viikolla Sinellistä. Ja viikonloppuna olisi sitten aikaa askarrella nekin loppuun.

Eilen sain kampaamokäyntini yhteydessä sovittua hiusten värjäys- ja leikkausajan häitä edeltävälle viikolle ja samalle päivälle koekampauksen nro 1 tai 2, riippuen haluanko maaliskuussa ensimmäisen koekampauksen. Tapasin myös eilen meikkaajani Vilman, jonka kanssa sovimme koemeikin teosta. Tänään olin yhteydessä ripsipidennyksien tekijään ja sovimme hänen kanssaan tuonkin ajan. Varsinkin noita ripsiä minä odotan kuin kuuta nousevaa!

Lauantaina olemme menossa sulhasen kanssa Matkamessuille, jos sieltä vaikka löytyisi edullinen Tallinnan risteily juomien noutamista varten ja jotain hotellitarjouksia Nykiin ja Barbadokselle. Hotels.comissa on 10% alennus hotelleista, mutta josko löytyisi vielä jotain parempaa.

Pikku hiljaa nämä asiat edistyvät, vaikka vieläkin tuntuu, että on miljoona pientä asiaa hoidettavana. Seuraavana vuorossa taitaa olla päivän aikataulun laatimista ja sen pohjalta ohjelmaa pitäisi hahmotella. Biisejäkin pitäisi valita soittolistalle ja sulhasen pitäisi käydä sovittamassa pukuja. Kunhan saan hieman vielä painoa alemmas, menen sovittamaan alusasuja. Mitäs vielä... Paikkakortit pitäisi askarrella ja valokuvia pitäisi käydä läpi... Kyllä tämä tästä :)

Morsiamen pahin vihollinen?

On nimittäin inhottava, ällöttävä, ärsyttävä ja vihastuttava huuliherpes! Tai ainakin minulle se on yksi pahimmista asioista, mikä minua voisi odottaa hääpäivänämme. Mutta eipä odota enää!

Taustana kerrottakoon, että sain ensimmäisen huuliherpekseni USA:ssa kesällä 2005, kun menin polttamaan itseni pahemman kerran +40 asteen helteessä. Aurinkorannalla koko päivän makaaminen vain 6 aurinkosuojakertoimen kanssa ei ollut ehkä se paras ajatus... Tämän jälkeen olen saanut "nauttia" tästä vaivasta ehkä kerran vuodessa, mutta nyt työ- ja häästressin takia minulla on menossa jo toinen kerta KUUKAUDEN sisään! Siis ei voi olla totta! Itse en tunne stressaavani, mutta selvästi kehoni tietää asioista enemmän kuin pääni.

Eilen kun menin Riston luokse, niin ensimmäisenä hän kysyi, että mitä olen tehnyt huulilleni? Ne kuulemma näyttivät niin hyviltä :D Ihan kuin olisin käynyt laittamassa vähän fyllinkiä restylellä. Kun Risto kuuli tästä ongelmastani, niin hän ihmetteli miksen ollut käynyt hakemassa estolääkitystä lääkäriltä. En ollut ikinä kuullutkaan estolääkityksestä. Halleluja! Hääpäiväni on pelastettu, eikä sulhasen tarvitse pelätä suudella minua :D Illalla sitten googlasin tästä reseptilääkkeestä ja kyseessä on joku pilleri, jota voisin alkaa syömään jo nyt.

Illalla myös katsoin huuliani ihan eri silmällä kuin aikaisemmin. Ylähuuli näyttikin oikein kivalta ja pulleammalta ;) Jos minulla olisi extrarahaa, korkeampi kipukynnys ja varmuus siitä, että huulet näyttäisivät operaation jälkeen hyviltä, voisin ottaa hieman fyllinkiä huuliin. Ihan vähän vain... Mutta ei tarvitse mamman siellä toisella puolella pelästyä! En ole menossa, mutta ainahan siitä saa ajatella.

tiistai 15. tammikuuta 2013

18 nutturahääkampausta

Jee! Tänään taas pääsen Riston (kampaajani) käsittelyyn ja laskin tuossa eilen, että minulla on enää kaksi kampaajakäyntiä ennen häitä, jaiks! Seuraava kerta on 2 kuukauden päästä maaliskuussa ja sitten viimeinen kerta toukokuussa häitä edeltävällä viikolla. Koska en tiedä millaisen hääkampauksen haluan (siistin vai hieman sekaisin olevan nutturakampauksen), luultavasti päädyn siihen, että teemme minulle koekampauksen sekä maaliskuun värjäyskerralla että sitten häitä edeltävällä viikolla. Hieman sekaisin oleva kampaus ehkä viehättäisi minua enemmän ja se sopisi hyvin pukuuni, mutta toisaalta siistitty nuttura antaisi enemmän juhlavamman ilmeen.

Alla kuvia tällä hetkellä minua ihastuttavista kampauksista, jotka ajattelin tänään esitellä Ristolle.



















Näiden toinen toistaan kauniimpien kampauskuvien katsomisen jälkeen olen erittäin onnellinen siitä, että juuri Risto laittaa hiukseni hääpäivän aamuna. Hänelle uskaltaa antaa vapaat kädet, koska hän tietää mistä pidän ja mikä sopii kasvojenpiirteisiini, pukuuni ja koruihini.

torstai 10. tammikuuta 2013

Hääyön viettopaikka vaihtui

Ensinnäkin meillä on tänään 2 vuotis kihlajaispäivä ja tasan 4 kuukautta häihin! Aloitimme kihlajaispäivänämme tradition, että teemme yhdessä lihapullia ja perunamuusia, mutta koska lähden tänään parhaan ystäväni kanssa heppailemaan Mikkeliin, vietämme kihlajaispäivää vasta maanantaina. Minulta valitettavasti jää myös Helsingin häämessut Wanhassa Satamassa väliin, mutta onneksi lähes kaikki asiat on jo hoidossa ja pääsin käymään messuilla viime vuonna. Ja tuleehan tässä vielä tammi- ja helmikuussa Turun ja Tampereen häämessut!

Meidänhän piti alunperin viettää hääyö Hotel Kämpissä, mutta koska rakas kummitätini saa työnpuolesta alennusta Scandicin ja Hiltonin hotelleista, olemmekin hääyön Hilton Kalastajantorpassa. Tämä olikin meidän toinen ykkösvaihtoehto, joten vaihto ei yhtään haittaa. Toivon kuitenkin, että jossain vaiheessa elämääni pääsen kokemaan myös Kämpin, mutta eiköhän sekin toive toteudu jossain vaiheessa!






Häitä edeltävä yö meidän piti olla kaasojen kanssa Sellon Glo hotellissa, koska se sijaitsi aivan juhlapaikan vieressä, mutta olemmekin yötä joko Marskissa tai Simonkentän Scandic hotellissa. Tämä on myös erittäin passeli valinta, koska kampaaja sijaitsee keskustassa ja siellä pitäisi olla aamulla kahdeksalta! Saa nähdä miten saan nukuttua edellisen yön, koska olen todella huono ja levoton nukkumaan ja sitten kun minua varmasti jännittää seuraava päivä. En olekaan koskaan valvonut koko yötä, niin saa nähdä tuleeko kerta ensimmäinen ;)

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kirkon koristelu kukilla

Tällä kertaa aloin suunnittelemaan koristeita kirkkoon. Ei mulla ollut käynyt tällainen edes mielessäkään ennen kuin näin yhdellä blogimorsiamella kuvan ihanasta kukkakimpusta kirkon käytävällä. Ystäväni googlen kuvahaku sai minut ilon valtaan. Löysin toinen toistaan kauniimpia koristeita ja tuon niitä nyt tänne, jotta ne pysyvät minulla jossain muistissa.

Jos päädymme laittamaan koristeita kirkkoon, niin niiden pitää olla ehdottomasti kukkia. Muita ehtoja koristeille on kirkon hyväksyntä koristuksille, edullinen hinta, ei liian näyttävä muttei liian pliisukaan ja nopeasti laitettava ja nopeasti poistettava. Ja mielellään kukille pitäisi olla myös jatkokäyttöä esimerkiksi lahjapöydässä tai muualla juhlatilassa.

Laskin, että kirkossamme on 8 penkkiriviä, eli asetelmia tarvittaisiin 16, jos siis haluaa koristeen joka penkkiriville.

Ensimmäisenä kuva kirkostamme, joka on itsessään jo kaunis, mutta jotenkin kaipaisin sinne jotain. Ja tässä sitten idea kuvia, joista ensimmäinen on eniten mieleeni. Tuon kangastaskun voisi itse ommella valkoisesta kankaasta ja sitten siihen kiinni joku nätti satiini- tai organzanauha ja taskuun sitten pari kukkaa (pinkkiä tai vaaleanpunaista) ja jotain vihreää lehteä. Nämä kukat voisi vaikka hankkia jostain läheisestä K-kaupasta, koska sieltähän saa oikein nättejä tulppaanikimppuja muutamalla eurolla.