sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Itsetehtyjä hääkoruja

Tein pitkästä aikaa taas helmikoruja ja tottakai hääaiheisia! Tein jokunen vuosi sitten niitä sen verran paljon, että innostus sitten hiipui, mutta nyt taas korukärpänen puraisi ja sain tehtyä viikonlopun aikana 4 kaulakorua ja kaksi rannekorua. Kahta kaulakorua aijon testata pukuni kanssa. Erikoisempi on minun lempparini, mutta perinteisempi on enemmän sulhasen mieleen. Tässä kuitenkin kuvia tuotoksistani. Pahoittelen kuvien huonohkoa laatua, mutta valaistus ei ollut mikään paras mahdollinen.

Tässä ensimmäisenä minun uusi lempikoruni. Sain tähän idean Sinellin koruista, joita näin perjantaina Sinellissä käydessäni. Korussa on valkoisia makeanvedenhelmiä ja kirkkaita kristallihelmiä.




Tässä sitten sulhasen mielestä paras kaulakoru. Korussa on valkoisia nugettimallisia makeanvedenhelmiä ja joukossa strassirondelleja.



Tässä ihana rannekoru, jossa on kaksi kerrosta. Helmet makeanvedenhelmiä ja välissä leveät strassikorut.




Tämä koru on myös yksi suosikeistani. Korussa on nuden ja valkoisen värisiä makeanvedenhelmiä sekä nudenkristallihelmiä. Tästä pidän erityisesti siksi, että helmet eivät ole täysin pyöreitä ja poraukset menevät vähän miten sattuu, eli koru on eloisa eikä todellakaan tylsä!



Lopuksi tein vielä varmana valintana valkoisista, vaaleanpunaisista ja kirkkaista helmistä kaula- ja rannekorusetin. Pinkki on minun The Väri, joten tälle löytyy varmasti käyttöä arjessa.

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sinellissä kaikki vähintään -20%


Huomasin sattumalta, että kaikissa Sinellin liikkeissä on vähintään -20% inventaariale. Tämä morsian ainakin suuntaa sinne hamuamaan korttitarvikkeita sekä korutarvikkeita!

maanantai 2. huhtikuuta 2012

The Ring

Nyt se on sitten hankittu! Se The Ring! Varmasti toiseksi eniten olen odottanut tämän hankintaa sitten hääpuvun oston. Sormuksia olen katsellut jo reilusti yli vuoden, mutta kun pääsin niitä oikeasti sovittamaan tammikuun Häämessuilla, muuttuivat toiveeni täysin. Aluksi (ennen sovituksia) himoitsin tällaista sormusta, jossa olisi ollut kolme isoa kiveä. Mutta kun se ei sitten ollenkaan istunut kihlasormukseni kanssa, niin aloin sitten katselemaan muita sormuksia.


Sormukseni kanssa ei sopinut vain yhden kiven sormukset, mutta eivät myöskään sormukset, joissa oli pelkkiä pieniä timantteja rivissä, koska kihlani on sellainen. Rakastuin sitten sormuksiin, jossa oli yksi isompi kivi keskellä ja reunoilla sitten rivissä pieniä timantteja. Näitä vaihtoehtojahan löytyi sitten vaikka millä mitalla! Tässä pari kivaa vaihtoehtoa, joita kokeilin Häämessuilla. Varsinkin tuo pinkkitimanttinen sormus oli IHANA, mutta tuskimpa olisin jaksanut katsoa vaaleanpunaista kiveä seuraavat vuodet ja sulhaseltakin tuli tähän sormukseen täystyrmäys.



Häämessuilta sain Kultajouseen -20% etusetelin, joten päätimme hankkia sormukseni sieltä. Sain vielä hamstrattua kevään aikana läjän lahjakortteja Kultajouseen Huuto.netistä. Näitä oli 400€ arvosta ja maksoimme niistä 330€, eli tässä säästimme jo 70€. Myin myös äitini vanhan kultasormuksen romukullaksi ja siitäkin saimme yli 100€. Alla aluksi kuva Diamanti sarjan Invisibilestä, joka oli pitkään ykkösvaihtoehto edullisen hinnan (799€) ja kauneuden takia. Mutta sitten löysimme The Sormuksen, johon sitten päädyimme yhteistuumin.


Sormukseni on siis Diamanti sarjan Canale valkokultaisena ja siinä on prinsessaleikkaus. Karaatteja on 0,62. Ja sormus on IHANA ja TÄYDELLINEN! Sormus lähteekin äitilleni säilöön pukuni ja kenkäni seuraksi, jotta en olisi sitä räpläämässä koko aikaa.