maanantai 10. joulukuuta 2012

Juomat Tallinnasta

Meillä on se hyvä puoli hääjuhlapaikassamme, että saamme tuoda sinne itse omat juomamme. Näin saamme tässäkin hieman säästettyä ja on se vieraillekin mukavampaa kun juomatarjoilu on vapaasti otettavissa.


Juomat aijomme hankkia Tallinnasta ja olenkin nyt miettinyt, että kannattaako juomat hakea Tallinan jostain Super Alkosta vai ostaa suoraan laivalta. Silja ja Viking Line tarjoavat juomapalveluita joko niin, että juomat lastataan laivalla tai vasta Helsingin päässä. Etukäteistilauksen tekeminen säästää hermoja ja tuo ostos varmasti kerryttäisi myös laivayhtiöiden bonustilien saldoa ;) Siljalla kun on niin kiva matkustaa kesäisin Tukholmaan :)

Tässä Viking Linen sivuilta tietoa heidän palvelustaan:

Tuliaisjuomien ennakkotilaus Helsinki–Tallinna-reitin M/S Viking XPRS:llä

Tilattavien juomien lista löytyy linkin takaa. Myynnissä on myös laaja valikoima väkeviä alkoholijuomia, mutta niistä VL ei voi tiedottaa netissä voimassaolevan mainoslain mukaisesti.

Juomat tilataan ennakkoon kaavakkeen avulla. Tuotteet ovat myös edullisempia etukäteen tilattuna. Viking Line pakkaa ostokset suoraan autoon! Juomat toimitetaan paluumatkalla Tallinna-Helsinki.


Mikäli juomien ostaja ei ole autolla liikkeellä, auttavat VL:n työntekijät tilausten kantamisessa laivalta Katajanokan terminaaliin. Jos auto tulee satamaan vastaan, voi juomat noutaa kuittia vastaan C-portin kautta laiturialueelta 10-15 min saapumisen jälkeen. Kätsyä eikös vain?

Päiväristeily autolle ja 1-2 henkilölle maksaa ma-to 59€ ja pe-su 69€ (hinta voimassa vuoden 2012 loppuun).

Ja tässä Siljan sivuilta vastaava:

Netin kautta tehdään ennakkotilaus ja automatkustajien tilatut tuotteet noudetaan viimeistään tuntia ennen aluksen lähtöä Tallinkin Pre-Order Auto -jakelupisteestä joka sijaitsee D-terminaalissa (Tallinnassa).

Pitää varmaankin seurata tarjouksia ja vertailla hintoja kun matkan ajankohta lähestyy.


Tässä vielä kanssamorsianten vinkkejä juomien hakuun:

Modern Bride

Musta-viininpunaiset häät

Jotain vaaleanpunaista

Neiti lokakuun matka rouvaksi

Muistakaa osallistua arvontaan täältä! Huomenna tiistaina 11.12.2012 on tasan 5 kuukautta häihin ja sen kunniaksi on järjestetty mukava pikku arvonta!

1 kommentti:

  1. Yksi varteenotettava mahdollisuus on passittaa tämä rva ja sen mies billikan kanssa noutamaan juomia.....ne kun tykkää tallinnasta. Tulisi pikku loma samalla :)

    VastaaPoista