keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kengät

Päätin, tehdä postauksen ihanista hääkengistä, koska olen ilman häitäkin suuri kenkäfriikki ;) Tiedän jo suunnilleen millaiset kengät haluan (mitä minä en jo tietäisi ;D) ja tässä ehtoja täydelliselle morsiuskengälle:

- väri ivory, mutta valkoinenkin käy
- kanta maksimissaan 6-7cm, koska nilkkani on leikattu reilu vuosi sitten ja en pysty enää pitämään kovin korkeita kenkiä. Haluan myös pystyä kävelemään kengillä ilman kipuja koko päivän
- nilkkaremmi, koska olen todennut esimerkiksi vanhojen tansseissani, että ne pysyvät tanssin pyörteissä hyvin jalassa ja voin luottaa niihin, että jalka ei lipsu pois kengästä
- terävä kärki, minulle ei ikinä pyöreäkärkisiä korkokenkiä
- varpaat eivät saa näkyä eli umpimalli
- koristuksia saa ja ehkä jopa pitääkin olla
- värjäämismahdollisuus juhlien jälkeen plussaa eli mielellään satiinia

Surffailinkin sitten kenkäkauppasivuilla ja tässä löydökseni:

Brandos

Ivory Farah 65€, aikas täydellinen ja täydellinen korkeus kannassa


Perfect Francesca 59€, lähes täydelliset, mutta kanta on 7cm


Ivory Donna 55€, ehkä vähän vierastan tuota leikkausta sivussa

Heppo

Täälläkin oli morsiuskenkiä, mutta mikään niistä ei iskenyt minuun

Niinatar

Nämä kaikki ovat hienoja, mutta Brandosin kengät olivat mielestäni hienompia. Ja näissä on ehkä vähän liian vähän korkoa.


Sunrise Ivory 99€


Oyster Ivory 129€


Feather Ivory 129€

Kenkiä katsellessani huomasin sen, että jos kengät ovat morsiusliikkeestä, hinnat saattavat maksaa helposti puolet enemmän. Eli itse tulen aika varmasti ostamaan kengät jostain nettikaupasta tai peruskenkäliikkeestä, niin säästypää taas rahaa!

Sitten kannattaa seurata ehdottomasti Huuto.netiä. Sieltä löytyy myös ihania ja jopa vähän käytettyjä kenkiä, kunhan vain koko täsmää. Itse löysin esimerkiksi nämä ihanuudet, mutta koko oli valitettavasti 37 eikä 36. Ja hintaa vain 6€ (tällä hetkellä)! Mutta jos etsitte kenkiä Huuto.netistä, niin itse olen käyttänyt hakusanoja morsiuskengät, hää kengät, hääkengät ja kengät häihin.

1 kommentti:

  1. Harmi ettei nuo kuvat anna oikeutta ainakaan Niinattaren Pink by Paradox kengille :( Livenä nuo oli minusta hienompia kuin kuvissa :)

    VastaaPoista