sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hääinspiraatiokirja

Sain ystävältäni ISON kasan häälehtiä vuosilta 2005-2010. Itse olen ostanut varmaankin kaikki viime vuoden häälehdet sekä tämän vuoden ilmestyneet lehdet. Koska häämuoti muuttuu todella nopeasti ja vanhemmissa numeroissa oli aika paljon muotia, niin päätin lehtien tarkan lukemisen jälkeen tehdä niistä leikekirjan!


Käytin paljon aikaa lehtien lukemiseen ja kun sain luettua lehdet kannesta kanteen, kävin ne uudelleen läpi ja leikkasin sieltä kaikki minua kiinnostavat kuvat leikekirjaani. Ostin leikakirjaksi Pentikiltä valkoisen valokuva-albumin ja siihen sitten liimasin kaikki kuvat omiin osioihinsa.


Kuvia leikkelin ainakin näistä näkökulmista: hääpuku, sormukset, kampaukset, hunnut, kimput, pöytäkoristeet ja muut inspiraatiokuvat. Mukaan pääsi myös muutamia tekstejä, koska lehdissä oli ajattomia vinkkejä esimerkiksi juomatarjoiluun (juomat on tarkoitus hankkia itse).

Äitini kauhisteli, että miten voin katsella hääpukuja ja ottaa niitä tuonne kirjaan mukaan, mutta olen edelleen täysin rakastunut hääpukuuni (ostin sen elokuussa 2011) ja eipä ole vielä eteeni tullut yhtään niin hienoa kuin se. Ja kaikki kuvat ovat enemmän tai vähemmän samantyylisiä, joten jokaisessa puvussa on jotakin mitä on omassanikin. Ja kyllähän bridezilla rakastaa hääpukujen katsomista vaikka omat häät olisivat jo ohi!










Nyt kun kirja on valmis niin voin aina palata sinne, vaikka silloin kun olemme päättämässä jotain häihimme liittyvää. Löysin varsinkin niin ihania kimppuja lehdistä, että niistä on varmasti apua sitten kukkakaupassa. Ja sulhanenkin on selannut kirjaa ja hänellekin on nyt selvinnyt, että minkätyyppiset häät meille sitten tulee!

1 kommentti:

  1. Tosi kätevää ja viitseliästä! :) Me aloitettiin leikekirja myös, mutta Pinterestiin oli loppujen lopuksi helpompi kerätä kuvia, joten leikekirja sitten jäi.

    VastaaPoista