sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Häävieraiden kuvaus kehyksen sisällä


Bongasimme molemmat äitini kanssa jostakin tämän kevään Satuhäät jaksosta idean, jota aijomme ehdottomasti käyttää häissämme. Nimittäin vieraiden ikuistamisen kuviin ison kehyksen sisällä! Tämä olisi hyvä keino saada toivottavasti kaikista vieraista samantapainen kuva ja vieläpä hauska sellainen. Satuhäissä tuo kaunis iso kultainen kehys oli vieraiden kannateltavana, mutta äitini oli kerennyt jo jalostamaan ideaa niin, että kehys laitettaisiin johonkin roikkumaan (hieman vinoon) ja sen taakse laitettaisiin joku hieno tausta. Tämä olisi varmasti hyvä ajanviete myös vieraille. Tässä muutamia kuvia ihaltavaksenne!










Täällä jo unelmoidaan kuvista kehyksen sisällä :)

8 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu!!! Nuo kehykset ovat näkyneet paljon blogimaailmassa viimeisen reilu 9kk:n aikana, kun olen hääblogeihin enemmän perehtynyt - aiemmin en ollut moisista edes kuullut. Ihan huisan upea idea, jota kyllä vähän olen harkinnut... Haasteena vaan on löytää nättejä kehyksiä... Hmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nämä kehykset oli vielä ihan uusi juttu ja iski kyllä kovaa tähän morsiameen!

      Voisikohan jostain Ikeasta löytää? Toinen mistä voisi löytää isoja ja ehkä vähän hienompiakin kehyksiä ovat peilien kehykset. Meidän peilissä kun on ainakin mahtavat kehykset ;)

      Poista
  2. Ilmoittaudun blogin-pitäjälle vapaaehtoiseksi kehysten etsijäksi :D

    VastaaPoista
  3. Ikeasta löytyy ainakin tälläinen koristeellinen kehys, joka voisi sopia kuviin hyvin:

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00091967/

    VastaaPoista
  4. Ihana idea! Joskus nähnyt samanmoisia kuvia ja ihastunut jo tuolloin ideaan - tomisi varmasti muissakin juhlissa, jos halutaan kaikista paikalla olleista parempi kuva.

    Tuo kuva, missä aviopari kurkottaa suutelemaan toisiaan eri kehyksistä on järjettömän kaunis!

    VastaaPoista
  5. Heips! Eksyin jostain kautta tänne sun sivuille :D ja Wauds, onpa vain kiva idea toi missä noi kehykset on tolleen "seinällä", makee! Meillon on tulos photobooth, ja siihen tulee jonkinmoiset kehykset myös, mut nyt aloinkin pohtii jos rakentaski tollasen seinän aivan!! Kiitos ideasta! :)

    ps. tervetuloa myös lukemaan mun häähullutuksia! :)

    http://peaceloverocknwedding.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Moi! Mahtavia kehyksiä noi ja niitä netin kautta etsiessäni päädyin sun sivuille :D löysitkö mistään valkoista koristeellis (isoa) kehystä? Mulla on tarkoitus vaan tehdä näyttävä liitutaulu "juhlapöydän" ääreen johon voisi menun kirjoitella :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Meidän kehyksiä (kultaiset) oli todella hankala löytää. Olisin halunnut alunperin valkoiset, mutta sellaisia en löytänyt mistään. Omamme löysimme lopulta kehystämöstä, joten kannattaa tarkistaa kirpparit ja kehystämöt aina kun sellaiset osuvat eteen.

      Poista