sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Opaskylttimme

Nyt opaskylttimme ovat valmiit ja ne ovat niin hienot. Teimme näitä siis 4, mutta vain kolmeen laitoimme nuolet kiinni, koska tuolle neljännelle ei keksitty heti paikkaa.

Ostimme siis nuo sydänliitutaulut Tarjoustalosta hintaan 6€/kpl. Veimme Variston Tarjoustalosta sopivasti viimeiset neljä ;) Koska en pitänyt pikkusydämien väristä, maalasin ne teemaväriemme mukaisesti fuksialla. Maalasin Sinellistä ostamillani väreillä tauluun nimikirjaimemme.




Kepit ja nuolissa käytetyt lankunpalat saimme veloituksetta Puukeskuksesta. Kävimme sieltä kyselemässä vanerin hintaa, mutta neljä 50x50cm vanerilaattaa olisi maksanut 22 euroa. Joten päädyimme ostamaan nuo valmiiksi muotoillut sydämet kaupasta. Sinellissäkin olisi ollut vanerisydämiä hintaan 5,60€, mutta ne olivat paljon pienempiä kuin löytämämme.




Nämä olisi sitten tarkoitus myydä häiden jälkeen, jos jotakuta kiinnostaa. Noiden nimikirjaimien päälle voi vetää uuden maalin, jollei satu omistamaan samoja alkukirjaimia kuin meillä :)

10 kommenttia:

  1. Ihanat. Paljonko pulittaisit noista? Mä voisin varata ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelimme pyytää näistä neljästä yhteensä 20€. Voin ne varata ne sinulle jos haluat.

      Poista
    2. Jos Sanna ei näitä otakaan niin niin minä haluan!! :) Ihanat!

      Poista
    3. Kyllä me nää otetaan. ;)) Laitatko mullr spostia niin pystytään sopia toimituksesta :) mi_sanna@suomi24.fi .. Ja pilvi,koska teillä häät jos kierrätetään sitte?:)))

      Poista
    4. Hei, hyvä idea! :) Meillä olis 13.7. Meneekö pahasti ristiin?

      Poista
    5. Noh menee.. Meillä nimittäin myös 13.7 :s :)

      Poista
  2. Aivan ihanat :) saakohan tuolta Puukeskuksesta yleisestikki jämäpuuta ilmatteeks??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun me käytiin tuolla Puukeskuksessa, niin siellä oli yksi sellainen rullakko, jossa oli ilmaista jämäpuuta. Ei siinä ollut kuin vain nuo 4 tikun pätkää ja pari lautaa, joten se on kait ihan tuurista kiinni, onko siellä tuota jämätavaraa vai ei.

      Poista
  3. Ihanat kyltit teillä! Ja muutenkin kirjoitat mielenkiintoista blogia! Käyppä kurkkaamassa omaani http://yespleaseido.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html :)

    VastaaPoista