tiistai 9. huhtikuuta 2013

Varasormus sormessain

Viime sunnuntaina luovuimme sulhon kanssa kihlasormuksistamme, jotta äitini vie ne puhdistukseen ja kaiverrukseen Tampereen Kultajouseen tänään keskiviikkona. Päädyimme Tampereen liikkeeseen Helsingin/Vantaan sijasta, koska siellä maksoi puhdistus ja käsinkaiverrus 17€/kpl, kun Helsingissä liikkeissä se maksoi vähintään 30€/kpl. Tästä syntyykin jo tuntuva säästö, kun sormuksista kaksi pitää puhdistaa ja kaksi kaivertaa.

Vihkisormukseeni ja sulhon sormukseen tulee kaiverrus Häät 11.5.13. Sulhasen sormuksessa lukee tällä hetkellä Inka 11.1.11, joten tuo kirjoitus mahtuu siihen hyvin. Sitten sulhon että minun kihlani saavat puhdistuksen.

Tällä hetkellä sulho on sormukseton, koska hänellä ei ole mitään varasormusta. Itselläni kimaltelee nimettömässäni lempisormukseni kihlan ja vihkin jälkeen, nimittäin sinisellä kivellä varustettu Diana sormus. Sormus on hiukan iso tuohon sormeen, mutta se saa nyt olla siinä. Jos tästä vartalosta lähtee vielä muutama kilo pois, niin tämä sormus jää liian isoksi...



Sormuksissa pitäisi mennä parisen viikkoa, mutta omaa kihlaani en aijo laittaa sormeen ennen häitä, jotta se pysyy kiiltävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti