maanantai 6. kesäkuuta 2011

Milloin katselemaan hääpukuja?

Yhtenä päivänä puhuin ystäväni kanssa hääpuvuista ja niin kovasti haluaisin jo päästä testailemaan niitä! Mietin kuitenkin, että missä vaiheessa kannattaa lähteä sovittelemaan pukuja? Aikainen lintuhan madon nappaa, mutta onko esimerkiksi 1,5v liian aikaisin?

Tarkoitushan on laihtua häihin muutamia kiloja (muutama = 5-10kg), joten jos puvun nyt löytäisin, niin siinä olisi pakko olla korjausvaraa ja toivottavasti vain pienemmäksi eikä suuremmaksi! Mietin, että voisin mennä käymään muutamassa liikkessä alkusyksystä, kun tämänkesän hääpukujen alet alkavat. Varsinkin tälle kesälle on tullut aivan ihania pukuja! Olen hyvä tekemään alelöytöjä ja tottakai kaikki alennukset ovat kotiinpäin :) Ja siis tarkoitushan ei olisi nyt ostaa pukua, mutta jos sellainen täydellinen osuisi eteen, niin sittenhän asiaa voisi harkita.

Pukumieltymykseni vuosien varrella on pysynyt aika samana, joten vaaraa sille, että ostaisin jonkun hienon, mutta ei niin omannäköisen, tuskin on. Ja olisihan pukujen sovittamisessa sekin positiivinen juttu, että sitten ainakin näkisi ihan konkreettisesti sopiiko joku haluamani puku minulle ollenkaan. Voihan olla että himoitsemani empiretyylinen puku pitsikoristeilla näyttää päälläni järkyttävältä.

Tässä myös taas ihania pitsipukuja, joita kuolasin netistä <3







Näissä paikoissa ajattelin pk-seudulla käydä:

Stilissima www.stilissima.fi
Kaunis Morsian www.kaunismorsian.fi
Morsmaikku www.morsmaikku.fi
Niinatar www.niinatar.fi
Muotitalo Tyynelä www.muotitalotyynela.fi

1 kommentti: