maanantai 6. kesäkuuta 2011

Party @ Vantaa?

Jutustelin eilen ystäväni kanssa tulevista häistäni ja missä aijomme ne viettää. Olen viettänyt suurimman osan nuoruudestani Länsi-Vantaalla, joten miksipä emme järjestäisi juhlia siellä?

Seutulassa Vantaalla on aivan ihana puukirkko, jota olen miettinyt myös jo jonkin tovin. Kappeli/kirkko on suloinen ja miljöö mitä mahtavin. Juuri sellainen romanttinen ja intiimi, millaisen haluaisinkin vihkimiseen. Tämä paikka on kuitenkin vähän jäänyt taka-alalle mietinnöissäni, koska sieltä ihmisillä saattaa olla hieman hankala päästä kotiin tai hotelliin. Tässä pari kesäistä kuvaa paikasta <3







Tämän kirkon lähellä olisi kaksi juhlapaikkaa, jotka pääsevät harkintalistalleni. Ensimmäistä olen ihaillut pitkään (itseasiassa jo 11-vuotiaasta lähtien, kun ajoin lähes päivittäin bussilla tallille). Kyseessä on iso puinen puutalo, jossa järjestetään paljon häitä. Paikkaa kutsutaan nimellä Seutulan VPK ja se on aivan Katriinan Sairaalan vieressä.



http://www.dlc.fi/~vanpe/sepaloas.htm

Toinen paikka, joka on minulle aivan uusi tuttavuus, on Königstedtin ruotsalainen koulu. Tätä ei kuulemma mainosteta paljoa, mutta on siellä häitä järjestetty. Googlen avulla tästä paikasta en valitettavasti löytänyt tietoa, mutta eiköhän kavereilta saisi urkittua tarvittaessa lisää tietoa. Mutta puinen rakennus on kuitenkin kyseessä.

Tällä hetkellä kuitenkin mieluisin juhlapaikka Vantaalla on Björkhem lähellä Vantaankoskea. Olimme täällä viettämässä sukulaistemme häitä toukokuussa 2011 ja paikka oli todella toimiva. Hyvin mahtui syömään sekä tanssimaan. Ja kulkuyhteydet täältä keskustaan ovat oikein hyvät! Ja mikä parasta, juhlapaikka kustantaa vain 600€, ja juhlapaikka on käytössä perjantaista sunnuntaihin. Tämä on aika luksusta kun ei tarvitse heti juhlien jälkeen aloittaa siivoamista (varsinkin kun vihaan sitä muutenkin!)





http://www.vuf.fi/SUOMI/bjorkhem_fi.htm

Vähän kerkesin jo lounaalla vihjata tästä yhdistelmästä miehelleni ja ei hän sitä ainakaan heti teilannut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti