maanantai 30. toukokuuta 2011

Juhlapaikkojen mietintää

Vaikka hääpäivääkään ei ole vielä päätetty, niin olen silti katsellut jo hieman juhlapaikkoja. Koska häistämme ei tule kovin isot, niin juhlapaikka voi olla hieman intiimimpi. Viimeisimpien laskujeni mukaan vieraita tulisi noin 60, koska molempien suvut ovat suhteellisen pienet.

Vihkimisen ja hääjuhlan haluaisin pitää pääkaupunkiseudulla, koska suurin osa vieraista on täältä päin, jolloin matkustaminen on helppoa. Vihkimisen haluaisin pitää jossain kodikkaassa ja suht pienessä puukirkossa, mutta valitettavasti sellaista kirkkoa ei taida kovin helpolla löytää täältä päin.

Mutta juhlapaikkoja olen löytänyt jo pari ja olen erittäin iloisesti yllättynyt paikkojen edullisuudesta! Eniten olen tykästynyt seuraaviin paikkoihin, jotka sijaitsevat Espoossa:

Akseli Gallen-Kallelan museo/Tarvaspää
Tänne mahtuisi vieraita merisaliin 65 henkilöä, joka olisi juuri passeli meille. Jos nyt oikein luin tilavuokria, niin tila maksaisi alle 400€. Täällä olisi pitopalvelu jo valmiina, ja menukin kuulosti suht hyvälle, vaikka olenkin erittäin nirso ruokien suhteen.

http://www.patiogourmet.fi/pitopalvelu.php

Gula Villan
Tämä olisi ihana paikka pitää häät, koska paikka sijaitsee saaressa ja sinne saa tuoda omat juomat ja paikkavuokraa ei tarvitse maksaa (pitopalvelu on kuitenkin otettava paikan päältä). Ainoa miinus on se, että merikuljetukset illalla ovat kalliin puoleisia, koska päivällä saareen kulkee kaupungin vene, mutta illalle pitää ottaa yksityinen kuljetus, joka saattaa maksaa tonnin-kaksi.

http://www.gulavillan.fi/

Villa Elfvik
Tämän paikan alakertaan mahtuu istumaan vieraita noin 50. Tämä on samaa hintaluokkaa kuin Tarvaspää eli kuuteen tuntiin asti 400e. Tätä kirjoittaessa huomasin, että nuo kaksi edellistä tuntuvat paljon paremmilta vaihtoehdoilta meidän häihin, mutta jos joku saa tästä inspiksen, niin hyvä!

http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;7969;7971

Mutta onneksi tässä on vielä aikaa miettiä juhlapaikkoja ja kirkkoa! Jos nyt sen päivän ensiksi valitsisi :)

1 kommentti:

  1. Ihani paikkoja kaikki nämä, kuten myös ne seuraavassa jutussasi olevat !

    VastaaPoista