torstai 22. joulukuuta 2011

Tilannepäivitystä sekä kakku ja kenkäunelmia

Taas on vierähtänyt tovi viime postauksesta, mutta voin sanoa, että eipä ole ollut yhden yhtä päivää, jollen olisi miettinyt jotain häihin liittyvää. Joko olen katsellut kenkiä tai huntuja netistä, miettinyt juhlapaikkoja, kuunnellut häävalsseja YouTubesta, selaillut kultasepänliikkeiden joulukuvastoista sormuksia tai lukenut häälehtiä. Ostin taas viime viikolla lentokentältä yhden uuden häälehden ja nyt niitä alkaakin jo olemaan sen verran paljon, että täytyy varmaan pistäytyä Ikeassa ostamassa puinen lehtikotelo. Seuraava urakkani olisikin maalata kaikki nuo Ikean lehtilaatikot valkoiseksi ja kirjoittaa niiden kylkiin, mitä lehtiä ne sisältävät. Tällä hetkellä kansiin tulee sanat: Cars, Horses ja tottakai Weddings. Ja kaikki tietysti romanttisilla kirjaimilla.


Kenkiä on löytynyt aika ihania, mutta niitä The Kenkiä en ole vielä löytänyt. Mutta eiköhän uusia malleja ala tulemaan nettikauppoihin tässä kevään aikana. Sormuksia on löytynyt toinen toistaan kauniimpia malleja, mutta olen jo aika hyvin perillä siitä, millaisen sormuksen haluaisin. En vain sitten tiedä mikä niistä vaihtoehdoista sopii parhaiten kihlasormuksen kanssa yhteen ja mikä sopii budjettiimme. Tässä alla yhdet ihanat uudet korkokengät Niinattaren sivuilta.


Niin ja itse hääpäivää emme ole vieläkään sopineet, mutta edelleen olen sen 11.5.2013 kannalla. Sulhanenkin on ehkä jo hieman tottunut tuohon päivämäärään, kun taidan puhua siitä aika paljon. Ja yhteiselle häätilillekin on jo kertynyt pikku pesämuna eli hyvällä mallilla on keskustelut ja unelmat :)

Kurkatessani blogin lukijatilastoja huomasin, että hääkakku postaus on saanut eniten lukijoita. Siihen on tullut myös eniten vinkkejä tuohon kuorruteongelmaani. Probleema oli siis se, että haluaisin kakkuuni sileän kuorrutuksen (eli ei kermavaahtoa), mutta meistä kumpikaan ei pidä marsipaanista. Kokeilin syksyllä sokerimassakuorrutetta, mutta se oli hieman liian makeaa. Halusin jakaa tässä vinkin teidän kanssanne, jos ette satu eksymään noihin kommentteihin. Yksi ihana lukija oli vinkannut sokerimassan tyylisestä kuorrutteesta, jota saisi nykyään esimerkiksi vaniljan makuisena. Tämä sai minut niin kiinnostumaan. Ei pitäisi olla niin makea kuin perus sokerimassa, mutta kuitenkin ominaisuuksiltaan yhtä hyvä. Onkos kenelläkään kokemuksia tällaisesta tuotteesta?





Heti tammikuun alussa onkin sitten paljon ihania tapahtumia. 11.1. on meidän kihlautumisen vuosipäivä, 14.-15.1. on häämessut Helsingin Wanhassa Satamassa ja 17.1. menen sinne edellisessä kirjoituksessani olleeseen Morsiammen kauneusiltaan. Eli rakkauden tammikuu tulossa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti