keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Juhlapaikkojen vertailua

Musta on tullut kyllä HÄÄHULLU (hyvässä mielessä siis). Kaikki tuttavien häät, häälehdet, tulevat messut ja hääliikkeiden mallikappalealet saa mut iloiseksi hulluksi! Nyt kun olen lähes koko päivän surffaillut kenkäkauppojen sivuilla (taas vaihteeksi), niin päädyin katselemaan juhlapaikkoja.

Minulla on ollut mielessä parikin eri juhlapaikkaa, joita olen mainostanut sulhaselle. Jos vihkiminen tapahtuisi Seutulan Kappelissa, olisi hääpaikaksi hyvä joko Björkhem tai Seutulan VPK, joka on hieman lähempänä kappelia kuin Björkhem. Tässä vähän pohdintaa näiden kahden välillä:

Björkhemissä vuokra vuonna 2012 on 600 euroa, mutta vuonna 2013 se nousee 700 euroon. B:ssä on tullut vietettyä jo yhdet häät ja toiset on tulossa toukokuuss 2012. Paikka on hyvällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja puinen talo on idyllinen. Taloon mahtuu hyvin noin 60 vierasta ja paikasta löytyy lava, jonne voi sijoittaa bändin (jos sellaiseen päädytään). Muutenkin talo on toimiva ja pidän siitä kovasti. Toisaalta haluaisin jonkun juhlapaikan, jossa en itse ole ollut, jolloin siinä olisi sellaista uutuuden viehätystä.


Kuva on täältä

Tällainen paikka olisi Seutulan VPK, josta löytyy kovin vähän tietoa. Löysin kuitenkin nyt hyvän keskustelun aiheesta ja sieltä sainkin paljon tietoa talosta. Talo on minulle ulkoisesti hyvin tuttu, koska kuljin siitä lapsena lähes päivittäin ohi bussilla ja näin siellä useat hääseurueet. Talo on iso punainen puutalo pienen mäenpäällä ja tämä olisi todella lähellä kappelia (noin 1km, jolloin ehkä säästyttäisiin isolta bussikuljetukselta, jos jokunen auto voisi tehdä muutaman hakukeikan kappelilta juhlapaikalle). Keskustelusta kävi ilmi, että siellä vuokra vuonna 2008 oli 450 euroa, eli varmaankin nykyaikana se varmaankin on 600 euron paikkeilla (jos jollain on tarkkaa tietoa, niin tänne saa mielellään kommentoida!).


Kuva on täältä

Yhteistä näille molemmille paikoille on se, että molemmat juhlatilat on käytössä pe-su ja sinne saa tuoda omat juomat ja pitopalvelun. Täytyypäs varmaankin alkaa juttelemaan asiasta taas Mr.Groomille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti