tiistai 10. tammikuuta 2012

Mission huntu!


Tänään onkin sitten ollut huntujen vuoro päästä päiväunelmiini! Haluan itselleni hunnun kirkkoon, mutta en välttämättä pidä sitä sitten enää hääjuhlassa. Tämän takia en haluaisi maksaa hunnusta maltaita, joten ystäväni Google ohjasi minut naimisiin.infon keskusteluun, jossa useat morsiamet antavat ohjeita hunnun tekoon. Koska olen mielestäni aika hyvä käsitöissä, aijon ottaa haasteen vastaan (varsinkin kun tässä on vielä aikaa näpertää).

Monet keskustelun kirjoittajista sanoivat, että hunnun teko on helppoa ja edullista, mutta vaatii hieman käsipeliä. Eipä tuo haittaa minua, koska jos kaksikerroksisen vyötärölle asti ulottuvan hunnun pitsireunuksilla voi saada 10-20 eurolla, niin mieluusti sitten väkerrän sitä illan jos toisenkin. Olen nimittäin katsellut huntuja nettikaupoista ja helposti niihinkin saa uppoamaan 50-100 euroa.

Suuntaan siis ensi viikossa Eurokankaaseen, koska sellainen löytyy työpaikkani läheltä :) Tässä vielä fiilistelykuvia ihanista hunnuista <3


2 kommenttia:

  1. Tilasin lattiaan asti ulottuvan yksikerroksisen huntuni eBaystä ja maksoin siitä muistaakseni n. 10 dollaria. Helppoa :)

    VastaaPoista
  2. Ihan varmaan onnistuu sulta tommoisen tekeminen. Ja sittenhän sulla on vielä eri kätevä tätikin, jolta saa varmaan aina apua ja neuvoja.

    VastaaPoista