maanantai 16. tammikuuta 2012

Häämessut ja ihanat omat hääkengät!

Viime viikonloppuna kävin äitini kanssa Helsingin häämessuilla. Nämä olivat itselleni toiset häämessut, koska olen ollut kerran aikaisemmin äitini seurassa Finlandiatalon häämessuilla (vuonna 2008). Menimme messuille heti sunnuntai aamusta, jolloin siellä mahtui vielä hyvin kävelemään ja tutkimaan juttuja. Hieman minua alkoi ahdistamaan kun jokainen näytteilleasettaja pyysi kertomaan onko päivä päätetty ja onko muut häihin liittyvät asiat hankittu ja varattu. Lopuksi itsekin totin näihin kyselyihin, eikä pysähtely enää ahdistanut. Mutta pysähdyimme varmasti päivän aikana joka ikisessä kojussa, koska kaikki tieto paikoista, pitopalveluista, valokuvaajista ja muista palveluntarjoajista oli erittäin tervetullutta. Päivän aikana kokeilin varmasti yli viittäkymmentä erilaista sormusta ja sieltä löytyikin se yksi täydellinen!

Koska sulhanen ei ollut messuilla mukana, en uskaltanut ostaa sormusta, vaikka siitä olisi saanut alennusta 25%. Sain kuitenkin liikkeeseen -20% etusetelin, eli tämäkin alennus auttaa jo paljon. Varsinkin kun alennus on voimassa huhtikuun loppuun asti :) Mutta tilasin kuitenkin tuon ihanuuden omassa koossani lähimpään Kultajouseen, joten voimme mennä testaamaan sitä joku päivä.

Sormuksesta en halua laittaa tänne kuvaa, koska useat ystäväni käyvät täällä lukemassa hääkuulumisiani ja haluan pitää sormuksen salaisuutena häihin asti (jos siis päädytään tuohon sormukseen). Onpas vierailla ainakin sitten ihaltavaa häissä. Mutta sen voin paljastaa, että tämä sormus oli sellainen mitä olin miettinytkin eli keskellä on yksi isompi kivi ja sen vierellä muutama pienempi <3

Sain eilen nettikenkäkauppa Brandokselta sähköpostiini viestin uusista hääkengistä. No, enhän minä voinut olla kurkkaamatta ja löysinkin sieltä aivan ihanat hääkengät. Kengät ovat superkauniit koruttomalla olemuksellaan, korko on juuri sopiva ja kaikki muukin passaa (ei nilkkaremmiä, varpaat piilossa, teräväkärki, väri...). Ja hintaakaan ei ole kuin 65€! Tässä kuva ihanuuksista, jotka päätyivät ostoskorin kautta postitukseen <3


Kuva on täältä

Minusta on kiva, että kohta on kasassa kaikki omat jutut, joita sulhanen ei saa nähdä ennen häitä. Sitten kun aletaan suunnittelemaan juhlia yhdessä, voinkin sitten keskittyä vain asioiden tekemiseen ja päättämiseen yhdessä, kun omat asiat on jo hoidettu ja stressattu. Nythän minulla on siis jo puku, kengät, hunnun ompeleminen tiedossa ja korujen helmet ostettu :)

1 kommentti:

  1. Sattumoisin mulla aivan samat popot heinäkuun häihini odottamassa kaapissa! ;) Olivat kyllä tosi nätit ja mukavat jalassa! :)

    VastaaPoista