tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uusi kirkko ja juhlapaikkayhdistelmä Espoossa

Ajoin yhtenä päivänä ohi Leppävaarassa sijaitsevasta ihanasta ja isosta puutalosta nimeltä Thorstorp. Tätä juhlapaikkaa olin katsellut joskus vuosia sitten, mutta koska talo oli silloin remontissa, jäi se jotenkin kokonaan unholaan. Nyt kun se taas palasi mieleeni, päätin vierailla heidän nettisivuillaan.

Ainakin nettisivujen mukaan paikka on taas varattavissa maksimissaan 100 henkilön juhlille, eli olisi meille juuri passeli paikka sekä tilan suuruudelta että sijainnilta. Kun näin vielä tilan hinnan (600€/pv viikonloppuisin) taisin ihastua paikkaan aikalailla, vaikka koskaan en ole käynyt talossa sisällä). Tässä hieman kuvia talosta.




Kirkkovaihtoehdoksi Thorstorpille kävisi mainiosti Leppävaaran kirkko, joka ei ole kaukana juhlapaikasta. En tiennyt ennen googlea millainen kirkko on, mutta tiesin, että jossain siinä lähellä se on. Kun löysin kuvia sekä sisältä että ulkoa, alkoi tämä yhdistelmä todellakin houkuttelemaan! Ja pitihän siitä heti samana iltana kertoa myös sulhaselle, joka ei tyrmännyt ideaa :)



Tämän ihanan kuvan Leppävaaran kirkosta on ottanut Htm




Onko kukaan ollut hääjuhlissa Leppävaaran kirkossa tai Thorstorpilla?

4 kommenttia:

  1. Leppävaaran kirkossa oli kaverini vihkiminen pari kesää sitten. Silloin siellä oli vielä vähän remonttifiiliksiä, mutta ihan kaunis kiva kirkko. Pidän siitä punatiilisestä tunnelmasta. Lisäksi kirkon "ulkotilat" ovat tosi kivat ja intiimit!

    VastaaPoista
  2. En ole oolut leppävaaran kirkossa hääjuhlissa, mutta työasioissa olen käväissyt ja täytyy sanoa, että on kyllä oikein tyylikäs kirkko!

    VastaaPoista
  3. Hei. Kun julkaiset CC-lisensoituja kuvia, muista noidattaa lisenssiä ja ilmoittaa kuvan tekijän nimi kuvan yhteydessä. Kuva Leppävaaran kirkosta on minun ottamani. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia ja pyytänyt korjaamaan asian, mutta se ei näköjään ole onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, että sain hoidettua asian vasta nyt. Asia on nyt korjattu ja jatkossa olen näiden kanssa tarkempi.

      Poista