sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Itsetehtyjä hääkoruja

Tein pitkästä aikaa taas helmikoruja ja tottakai hääaiheisia! Tein jokunen vuosi sitten niitä sen verran paljon, että innostus sitten hiipui, mutta nyt taas korukärpänen puraisi ja sain tehtyä viikonlopun aikana 4 kaulakorua ja kaksi rannekorua. Kahta kaulakorua aijon testata pukuni kanssa. Erikoisempi on minun lempparini, mutta perinteisempi on enemmän sulhasen mieleen. Tässä kuitenkin kuvia tuotoksistani. Pahoittelen kuvien huonohkoa laatua, mutta valaistus ei ollut mikään paras mahdollinen.

Tässä ensimmäisenä minun uusi lempikoruni. Sain tähän idean Sinellin koruista, joita näin perjantaina Sinellissä käydessäni. Korussa on valkoisia makeanvedenhelmiä ja kirkkaita kristallihelmiä.




Tässä sitten sulhasen mielestä paras kaulakoru. Korussa on valkoisia nugettimallisia makeanvedenhelmiä ja joukossa strassirondelleja.



Tässä ihana rannekoru, jossa on kaksi kerrosta. Helmet makeanvedenhelmiä ja välissä leveät strassikorut.




Tämä koru on myös yksi suosikeistani. Korussa on nuden ja valkoisen värisiä makeanvedenhelmiä sekä nudenkristallihelmiä. Tästä pidän erityisesti siksi, että helmet eivät ole täysin pyöreitä ja poraukset menevät vähän miten sattuu, eli koru on eloisa eikä todellakaan tylsä!



Lopuksi tein vielä varmana valintana valkoisista, vaaleanpunaisista ja kirkkaista helmistä kaula- ja rannekorusetin. Pinkki on minun The Väri, joten tälle löytyy varmasti käyttöä arjessa.

4 kommenttia:

  1. Onpa kauniita koruja. Oma suosikkini on sama kuin sulhasen. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania, ihania koruja. Mä voisin tuoda sulle updatattavaksi yhden korun :D

    VastaaPoista
  3. Uih, kuinka kauniita!

    Oletko pitkään tehnyt koruja itse? Oletko käynyt jonkin kurssin vai harjoitellut ihan itse?

    Olen itse ollut joskus myyjänä alan liikkeessä ja messutkin on tullut käytyä, mutta en ole kuitenkaan koskaan alkanut itse askartelemaan - ehkäpä täytyisi kokeilla.... :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita koruja! Valkoiset helmet strasseilla ovat minun suosikkejani :)

    VastaaPoista