tiistai 8. toukokuuta 2012

365+2

Siinä se sitten on! Yhteensä 367 päivää häihin eli paremmin sanottuna 1 vuosi ja 2 päivää! Ja kuinka onnellinen olenkaan! Valitsimme siis jo pari viikkoa sitten hääpäiväksemme kovasti toivomani lauantain 11.5.2013. Tässä välissä on muutenkin kerennyt tapahtua vaikka mitä.


No kun hääpäivä päätettiin, niin alkoi hääpaikan metsästys. Tai eihän meidän pitänyt enää mitään metsästää kun olin katsonut jo sopivia hääpaikkoja. Pääsimme kuitenkin siihen pisteeseen, että kävimme viime perjantaina katsomassa ykköshääpaikkavaihtoehtoa ja kirkkoa. Kävimme tutustumassa Leppävaarassa sijaitsevaan Thorstorpiin ja Leppävaaran kirkkoon ja ihastuimme molemmat kumpaankin.

Thorstorpissa on niin paljon hyvää, että en keksinyt mistään muusta juhlapaikasta yhtä paljon positiivisia juttuja kun sulhanen halusi tietää, millaisia muita paikkoja olisi tarjolla. Tuossa paikassa on se hyvää, että se on käytössä perjantai illan koristelua varten, lauantaina aamusta klo 01 asti ja sunnuntaina siivousta varten klo 9-12. Vuokrahinta tänä vuonna on 600€ ja toivotaan, että sama vuokrasumma olisi myös ensi vuonna. Juhlapaikka on meidän kotoa noin 5km päässä ja ihanalta kirkolta on noin 0,5km matkaa juhlapaikalle, eli ihan välttämättä ei tarvitsisi vuokrata bussia häävieraita varten. Juhlapaikka on myös loistavien kulkuyhteyksien varrella. Leppävaaran juna-asemalle on lyhyt matka ja vierestä menee yöbusseja Helsingin keskustaan. Myös mahdollinen hääyöpaikka Hotelli Glo on ihan vieressä.

Pidimme myös kirkosta todella paljon. Kirkko oli paljon pienempi ja intiimimpi sisältä mitä kirkko näyttää ulkoapäin. Koko tila oli niin romanttinen ja pystyin niin kuvittelemaan itseni kävelemään alttarille tulevan mieheni luo. Sekin oli kirkossa ihanaa, että penkkirivejä ei ollut paljon. Eli vieraat eivät voi mennä pakoon vikoille riveille ;)

Nyt pitäisi sitten vaan enää varata nämä kaksi. Sitten olisimme taas yhtä (tai itseasiassa kahta) askelta lähempänä häitämme. Aaaawww!

Näiden parin viikon aikana olemme kerenneet vierailla myös kevään toisissa häissä (kolmannet on vielä tulossa toukokuun lopulla). Ystäväpariskuntamme vihkiminen suoritettiin Lauttasaaren kirkossa ja juhlatilaisuus pidettiin Poliisin kesäkodilla. Molemmat paikat olivat minulle täysin uusia. Juhlat olivat täynnä rakkautta ja ruoka oli niin hyvää. Valitettavasti juhlissa oli minun makuuni liian vähän ohjelmaa. Kun en tuntenut juhlaväestä montaakaan ihmistä, niin olisin kaivannut jotain ohjelmaa. Mutta häistä päälimmäisenä muistan (hyvän fiiliksen lisäksi) Tauskin, joka esiintyi juhlissa! SINÄ VAIN...! Juhlissa oli myös ilotulitus, mutta siitä jäin paitsi kun lähdin kotiin hieman sulhastani aikaisemmin.

Olen kerennyt suunnittelemaan myös muitakin juttuja häihin liittyen, mutta jotta tästä viestistä ei tulisi liian romaanimaista, säästän ne tuonnemaksi. Lupaan päivitellä blogia tästä edes useammin (varsinkin kun juttua nyt riittää ja riittää ja riittää).

2 kommenttia:

  1. Leppävaaran kirkko on ainakin ulkoa katsottuna todella hieno ja siinä kaarevassa sisäpihassa on sadunomainen tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Ihana odotus on alkanut myös morsiammen äidin sydämessä :)
    Mahtijuttu kun saitten päviän sovittua. Now it´s sooo real <3

    VastaaPoista