perjantai 11. toukokuuta 2012

Hääkirja

Haluaisin kovasti sellaisen hääkirjan, johon voi kirjoitella kaikkea tästä ajasta kun suunnitellaan ihanaa päiväämme. Tämä blogihan jo melkein ajaa saman asian, mutta koska tunnustaudun häähulluksi, niin ei yksi kirja lisää hyllyssä haittaa. Löysin seuraavat kirjat Booky.fi nettikirjakaupasta (kirjojen esittelytekstit on suoraan kopioitu booky.fi tai fillandtell.com sivuilta).

My wedding planer


Nykymorsian ei pärjää enää ilman hääsuunnittelijaa, mutta mistäpä sellaisen, vieläpä luotettavan löytäisi...My Wedding Planner on kattava kirja, joka sisältää muistilistoja, ohjeita, hääperinteitä - saat siitä helposti itse täydentämällä mieleisesi häämuistion. Tämä hääsuunnittelija kirjan muodossa, on meillä Suomessa lajissaan ensimäinen. Se kulkee kätevästi mukana sisältäen kaiken häiden teemaväreistä kampausmalleihin, ja hääkutsujen suunnitteluun. Oma aktiivisuutesi ratkaisee millainen kirjastasi tulee. Se muistuttaa sinua tärkeistä asioista ja antaa vinkkejä joita voit valintasi mukaan käyttää. Kirjaan on myös jätetty tilaa omille kuville, joten kun häät ovat vihdoin ohi, kirja säilyy ihanana muistona.My Wedding Planner palvelee morsianta ja sulhasta koko häävalmistelujen ajan, ja pitää hääpäivänä kaason ja bestmanin ajan tasalla. Tällöin morsian ja sulhanen saavat keskittyä nauttimaan romanttisesta ja ainutlaatuisesta juhlasta.Kirjassa on myös eri alojen ammattitaitoisimpien yrittäjien yhteystietoja, joista on helppo poimia luotettavia yhteistyökumppaneita. Ihania suunnitteluhetkiä!

Hintaa tällä kirjalla oli 21,80€

Meidän häät


Oletko menossa naimisiin? Odotettu uutuus suurpäivän suunnittelua varten on täällä! Meidän Häät -kirja on suunniteltu auttamaan häihin liittyvien tietojen, hintojen ja tarjouksien keräämisessä. Pidä aina mukana kun etsit hääpukua & asusteita, hääjuhlapaikkaa, ideoita hääkoristeluihin, kun keskustelet häämenusta ja juomista ja kun on aika kirjoittaa vieraslista. Kätevä A5-koko.

Hintaa tällä kirjalla 22,60 €

Tällaisen ihanan ja niin minun värisen kirjan löysin nettikaupasta Fill and Tell.

Hääkirja


Kaunis, lämminhenkinen, moderni ja hauska täyttää. Sellaisen täyttökirjan halusi kuvittaja ja suunnittelija Terese Öman luoda. Siihen hääpari voi kirjoittaa omista häistään. Hääkirja on hääparin oma tarina, ihana albumi, joka inspiroi hääparin kerrontaa. Kirja ulottuu ensi suudelmasta kihlauksen, vihkimisen, hääjuhlan, häämatkan ja muiden tärkeiden hetkien kautta tuleviin hääpäiviin saakka.

Albumi on spiraalisidottu ja sen sivut ovat kirjoittamiseen jaliimaamiseen hyvin soveltuvaa paksua paperia. Kirjassa on tilaa tärkeimmille kuville sekä käytännöllisiä muovitaskuja hääkutsun, ensitapaamisen muistojen ja muiden häihin liittyvien asioiden säilyttämiseen. Viehättävä kuvitus. Kirja koko elämän varrelle ja tuleville sukupolville. Maailman paras häälahja tai hääparin lahja itselleen.

Hintaa tällä kirjalla 34,90€

Onko kenelläkään kokemuksia näistä kirjoita tai varsinkaan tuosta viimeisestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti