keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Victoria's Secret wedding collection

Olen lähdössä viikoksi Nykiin reilun viiden viikon päästä ja olen jo monta viikkoa surffailen ympäri Manhattanin hääliikkeiden nettisivuja. Tarkoitus olisi löytää ainakin joku ihana strassi-/helmihiuskoriste, jonka saisin koristamaan nutturaani sekä hääkakun koristeen. Ainakin nyt olen löytänyt jo paljon ihania ja todella koristeellisia hiuskoruja.

Yksi tutustumisen arvoinen paikka jenkeissä on Victoria's Secretin liike. Heiltähän löytyy hääkokoelma, jossa on kolme ihanaa juttua, joita tämä bling blingin ystävä todellakin harkitsee. Mallistosta löytyy t-paita (34$), huppari (58$) ja kylpytakki (58$). Alla kuvat tuotteista, jotka on otettu heidän nettikaupastaan. Eikös olekin ihania? Luultavasti päädyn t-paitaan, koska Bride tekstillä varusteltua hupparia ei oikein voi käyttää kuin häiden lähellä. Vaikka olisihan se aika hauskaa, kun häitä edeltävänä päivänä koristelisin juhlapaikkan Bride hupparissa ja menisin vielä juhlapäivänä kampaajalle se päällä :)




4 kommenttia:

  1. Olin muutama vuosi sitten kaasona pohjoisirlannissa järjestetyissä häissä, ja morsiamella oli tuollainen "aamutakki" päällä kampaajalla - se oli sitten helppo riisua ilman,e ttä nuttura kärsi :)

    VastaaPoista
  2. Tuollainen aamutakki olisi ihana! :) Ja Victoria's Secretin liikkeessä olisi huippua päästä käymään (onnekas sinä!) :) Tiedätkö muuten, toimittaako nettikauppa Suomeen?

    VastaaPoista
  3. Näin Miamissa, että VS:llä myydään myös "Just married" pikkareita ja rintsikoita....

    VastaaPoista
  4. Kysyit hei siitä bolerosta, se maksoi muistaakseni 70-80€, tarkkaa summaa en ihan muista.. Kandee käydä Niinattaressa kattomassa!

    VastaaPoista