keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Fill & Tellin Hääkirja

Minulla oli suuri ilo saada eilen käsiini Fill & Tellin lahjoittama Hääkirja, josta haaveilin muutama blogipostaus sitten. Kirjahan on hauska lisä hääjärjestelyiden lomaan, mutta siitä on paljon iloa myös häiden jälkeiseen aikaan. Kirjahan toimii sillä periaatteella, että kirjassa on eri kohtia, joihin voi kirjoittaa ensitapaamisesta, kihlauksesta, vihkitilaisuudesta, polttareista ja vaikka mistä muusta. Kirja on tarkoitettu häiden molemmille osapuolille, eli tämä ilo ei ole vain morsiamille tarkoitettu.

Tässä muutamia kuvia kirjasta ja pari kohtaa sinne sain jo täytettyäkin. Nyt minulla on paikka kihlajaisilmoitukselle, joka on ollut viimeiset 1v 4kk ja 20 päivää jääkaapin ovessa :)











Sain mahdollisuuden ilmoittaa muutamasta kanssabloggaajastani kirjan kustantajalle, joten muutama muukin tuleva morsian tulee saamaan tämän kirjan piakkoin. Jos kiinostuit saamaan kirjan itsellesi, niin sitä saa ainakin Fill & Tellin omasta nettikaupasta, mutta varmasti jatkossa myös suurimmista kirjakaupoista. Mutta tiivistettynä pidin itse kirjasta oikein paljon ja siitä saa varmasti tehtyä ihanan muiston koko tästä häähömpötysajasta (ihanasta sellaisesta!).

2 kommenttia: