torstai 31. toukokuuta 2012

Haaste Häähaaveita blogilta

Häähaaveita blogin pitäjä heitti minulla blogissaan haasteen, johon pienen viivästyksen jälkeen ajattelin vastata. Olen valitettevasti kovin huono vastaamaan näihin haasteisiin, mutta tottakai kun sellaisen saan, niin pitäähän siihen vastata ;) Ideana on vastata ensin kysymyksiin, jotka on saanut ja sitten heittää pallo seuraaville ja keksiä heille 11 uutta kysymystä. Mutta valitettavasti kaikki, kenelle oisin halunnut haasteen lähettää, olivat jo sellaisen saaneet. Joten olen tällä kertaa tylsääkin tylsempi ja vastasin vain itse kyselyyn. Sorry!

Tässä saamani kysymykset:

1. Minkä sellaisen kirjan haluaisit ehdottomasti lukea, jota et ole vielä lukenut?

Haluaisin lukea Twilight kirjat, koska niin moni on niitä hehkuttanut. Olen vain nähnyt leffat, mutta kun viimeinenkin leffa on nähty, niin EHKÄ voisin tarttua noihin kirjoihin. Olen vain niin kovin huono lukemaan mitään, vaikka kirjahylly pursuaa kirjoja (ovat vain koristeena ;D)

2. Mitä ainetta inhosit eniten peruskoulussa?

Kääk...Mitäs siellä peruskoulussa nyt opiskeltiinkaan. Ei mikään aine tainnut olla ylitsepääsemättömän kauhea, mutta ruotsin opiskelusta en ole koskaan kyllä pitänyt.

3. Mihin haluaisit häämatkalle, jos saisit päättää minkä vain paikan maailmassa?

Hawaijille. Ei kait tämä ole mitenkään täysin poissuljettu vaihtoehto, vaikkakin näillä näkymin rahat eivät riitä näin kaukaiseen kohteeseen. Mutta aina saa haaveilla!


4. Jos haluaisin viettää itseni hemmotteluillan yksin kotona sohvalla, mitä leffaa suosittelisit minulle?

Holiday. Se on aina vaan niin hyvä! Leffan musiikki saa minut aina hyvälle tuulelle :)

5. Mikä on ihanin turhake, johon aiot tuhlata hääpäivänä?

Varmaankin siihen Victoria's Secretin Bride huppariin tai kylpytakkiin. Olis niin kätsy kampaajalla ja meikkauksessa ja edellisenä päivänä koristeluiden tekemisessä. Bling blingiä ei ole koskaan liikaa!

6. Montako paria kenkiä omistat? (sulhasen keksimä kysymys)

Varmaan 20-30. Omistin ennen paljon enemmän korkokenkiä, mutta olen luopunut suurimmasta osasta, kun nilkkani murtui pari vuotta sitten ja korkojen käyttäminen ei ole sittemmin onnistunut ilman kipua. Häissä pitää vähän tuota kestää kun omissa kengissä korkoa on jotakuinkin 5cm.

7. Mikä on ehdottomasti pahin inhokkiruokasi?

Tästä tulee piiitkää lista. Olen ihan älyttömän kranttu ja en tiedä maailmasta toista samanlaista. En syö kanaa, kalaa en ole koskaan maistanut, keitoista en pidä ja lihastakin syön vain naudan paistijauhelihaa. Mitkään pihvit ei mene alas, vaikka ne olisivat paljon laadukkaampia. Juustoja en syö (paitsi Oltermanni) ja joistakin yksittäisistä kasviksista en pidä. Eli lyhykäisyydessään minulla ei ole inhokkiruokia vaan inhokki ruoka-aineita. Lempiruokieni lista olisi paljon helpompi kertoa :)

8. Kissa vai koira?

Ehdottomasti koira! En ole kissaihminen. Jos saisin koiran, niin se olisi joko jackrusseli, labbis tai kultainennoutaja. Sulhanen on vain allerginen koirille, niin taitaa jäädä haaveeksi.


9. Mikä on häissä näistä tärkein juttu: a) juhlapaikka b) hääpuku c)sulhanen (sulhasen keksimä kysymys tämäkin!)

Ihme kysymyksiä sulhasella! Tähän kyllä ilmiselvä vastaus on sulhanen, mutta jos pitäisi valita kohdan a ja b välillä, niin valitsisin b kohdan. Juhlapaikka on kuitenkin vain paikka, mutta puku on kaikissa kuvissa ja muistoissa <3 10. Millainen olisi unelmiesi koti? Tällä hetkellä mikä tahansa koti, jossa on tiskikone! Mutta joko kaksikerroksinen rivitalo tai omakotitalo. En ole koskaan liiammin pitänyt yksikerroksista taloista, joten ehdottomasti kaksi kerrosta ja sellainen ihana katto.



11. Mikä on lempijuomasi?

Kylmä kaakao tai muumi ja smurffilimu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti