tiistai 11. joulukuuta 2012

Liikuntaa kehiin ja arvonnan voittaja

Arvoin äsken blogini 2-vuotis kilpailun voittajan ja arpaonni osui Tarun kohdalle! Laitatko Taru minulle sähköpostilla yhteystietosi. Sähköpostihan oli bridezilla2013@luukku.com. ONNEA!

Tänään on ihan oikeasti 5 kuukautta häihin ja pieni paniikki iskee niskaan. Ei niinkään järjestelyiden takia vaan laihdutuksen! Juurihan häihin oli 6, 7, 8, 9 ja 10 kuukautta aikaa, mutta se aika vain katoaa jonnekin talven pimeyteen ja kylmyyteen.

Liityin Keventäjiin kolmisen kuukautta sitten ja sain pois reilut 3kg pelkästään seuraamalla ruokamääriäni. Nyt se on pysynyt tuossa lukemassa, joka on sinällään jo hyvä saavutus. Ei ole paino noussut, mutta eipä se ole siitä laskenutkaan. En ole koskaan tykännyt kauheasti liikunnasta. Jumpissa on kiva käydä, mutta niidenkin kuukausimaksut on aika järkkyjä. Juokseminen on aivan kamalaa, mutta sitäkin on tullut harrastettua muutaman kerran kun hyvä seura on löytynyt. Olen sitä tyyppiä, että löydän aina tekosyyn sille, miksi en nyt jaksa liikkua ja miksi minun on ehdottomasti saatava syödä tämä karkki tai pulla.


Pukuhan menee jo nyt päälle, joten sen takia minun ei tarvitsisi laihduttaa. Tiedän vain itsekin, että voisin paremmin ja näyttäisin paremmalta jos (ja kun) saisin vielä muutaman kilon lisää pois elopainostani. Mikäs sen parempi syy laihduttaa kuin häät ;) Tänäänkin olen taas menossa parille jumppatunnille, kun kerrankin on aikaa ja jaksamista. Sitä kun on tupannut olemaan liian vähän nyt talven aikana.

Mutta ei siis paniikkia (yeah, right!) ja kunhan joulusta selvitään kunnialla, niin viimeistään sitten joulun jälkeen otetaan kunnon niskalenkki ja liikutaan ja syödään paremmin. Ei välttämättä terveellisemmin, mutta paremmin = vähemmän karkkia ja muita herkkuja!

2 kommenttia:

  1. Oi oi, paniikki alkaa täälläkin painaa päälle. Ja joulunako muka pitäisi rajoittaa herkuttelua?!?!? Kääk....
    Tsemppiä sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista