keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Korvakorut, check!

Yksi pieni, mutta tärkeä hankita taas suoritettu! Löysin nimittäin täydelliset korvikset, tai itseasiassa kahdet ;) Joululahja ostoksilla eksyin myös Sokoksen koruosastolle, jossa törmäsin upeampaakin upeampiin Snö of Sweden korviksiin, mutta harmillisesti ne olivat turkoosin väriset. Koska ihastuin korvisten malliin ja näyttävyyteen, kiersinkin sitten samana iltana kaikki keskustan kaupat, jossa tiesin myytävän tätä merkkiä. Minun huonolla tuurillani en löytänyt kyseisiä korviksia sitten mistään...



Mutta onneksi nettikaupat on keksitty! Vietinkin sitten parisen tuntia selaillen nettikauppoja. Korvikset löytyi suht helposti, mutta löysin googlen kuvahaun avulla samaa sarjaa (Estelle) olevan kaulakorun ja rannekorun. Näitä yritin sitten metsästää, mutta onneksi en niitä löytänyt, sillä ostamani korvikset ovat sen verran isot ja näyttävät, että en tarvitse ainakaan kaulakorua. Rannekorun saatan ehkä hankkia, mutta siinäkin pitää muistaa maltti, jotta se ei vie huomiota hienolta sormukselta!

Mutta siis tilasin kahdet Snön korvikset, toiset Sokokselta ja toiset Spastoresta. Molemmat tuli muutamassa päivässä eli voin suositella molempia nettikauppoja. Oli pakko ostaa molemmat, koska en vielä silloin tiennyt kummat sopisivat puvun kanssa paremmin. Mutta kun laitoin hiukset nutturalle ja hunnun kiinni, niin oli hetiselvää, että aijon laittaa häihini nuo isommat. Pienemmätkin ovat niin hienot, että kyllä niillekin käyttöä löytyy ;) Estelle korut olivat syksyn mallistoa ja isompien hinta oli muistaakseni 33€ ja pienempien 28€.


8 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat ja ehdottomasti nuo isommat !!

    VastaaPoista
  2. No isommat suurella ehdottomuudella tietysti! Kiva, että löytyivät mieluisat, se tunne kun kivi tipahtaa sydämeltä :)

    VastaaPoista
  3. Todellakin nuo isommat! :)
    Mun pitäs kans vielä löytää isommat blingeroiset korviin. Onneks on kuitenkin vielä aikaa, jos joulun jälkeen alennusmyynneistä jotain löytys ;)

    VastaaPoista
  4. Samoja korviksia tuossa taannoin ihastelin, ne on kyllä tosi nätit :)

    VastaaPoista
  5. Upeat! Olen Tänään itsekin suunnistamassa Sokokselle katsomaan Snön koruja.

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Nyt mäkin haluun nuo isommat Estellet. Kummasta nettikaupasta tilasit ne? Mä en löydä nuita kirkkaita isoja nyt kummastakaan... Värikkäitä vaan. Onkohan ne voineet loppua vai enkö vaan osaa etsiä? :D Haluisitko ystävällisesti laittaa mulle suoran linkin, jos löydät ne vielä. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo isommat Estellet olivat Sokoksen verkkokaupasta, mutta näköjään nyt ne olivat loppuneet. Kannattaa googlata ne, jos löytyisi jostain muualta. Estellet olivat syksyn 2012 mallistosta, eli on varmaan aika tuuria löytyykö niitä vielä jostain. Mutta onnea etsintään!

      Poista