tiistai 1. tammikuuta 2013

Häämatkan lennot varattu!


Kirjoituksen otsikko ehkä hieman hämää, koska varasimme lennot jo noin kuukausi sitten, mutta päätin tulla vihdoin siitä iloitsemaan teidän kanssanne ;)

Lähdemme siis loka-marraskuussa ensiksi neljäksi yöksi New Yorkiin ja sen jälkeen seitsemäksi yöksi Barbadokselle :) Ollaan molemmat ihan Yippi Kai Yei, vaikka hotelleja ei ollakaan vielä varattu, kun on niin paljon hyviä vaihtoehtoja.

New York on meille tuttu kaupunki (itse olen ollut siellä 3 kertaa ja mieheni kerran), joten nyt kun kaikki pakolliset nähtävyydet on kierretty, voimme keskittyä itse kaupunkiinkin ja tietysti shoppailuun, jota me MOLEMMAT odotamme kovasti. Barbados on taas täysin tuntematon meille, kuten koko Karibian seutu. Emme tainneet tietääkään tästä saaresta muuta kuin, että Rihanna on syntynyt siellä. Sulhanen saikin minulta joululahjaksi liput Rihannan Suomen keikalle :)

Kaikki lennot varasimme American Airlinesiltä, jonka lentojen hakukonetta voin suositella todella lämpimästi! Sinne vain laitetaan kaupunkien nimet jonne haluat matkustaa ja ohjelma tarjoaa lennot joko suorina tai välilaskujen kautta.


Meillä on Finnairin operoima suora lento Helsinki-New York, sitten suora lento AA:lla Ny-Barbados ja sitten paluulento kotiin Miamin ja NY:n kautta. Näille lennoille tuli hintaa vaivaiset 730€ per henkilö! Viime kesänä maksettiin pelkistä Nykin lennoista melkein 900€/hlö! Mutta aikainen lintu madon nappaa, varsinkin kun noilta syksyn ja talven lennoilta löytyy vielä hyvin tilaa :)

Tässä vähän fiilistely kuvia näin synkkään ja märkään alkuvuoteen!













10 kommenttia:

  1. AA:n kohdevalikoima (ja hinnat) ovat kyllä huippuja :) Ihana, että teillekin löytyi huikeat matkakohteet.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi oon melko kateellinen :D Pääsispä joskus itsekin moisiin maisemiin :) Teille tulee varmasti huippureissu :)

    VastaaPoista
  3. Me lähdemme miehen kanssa Barbadokselle tasan kahden viikon kuluttua talvilomailemaan ja viettämään 1v kihlapäivää :) Voin sen jälkeen tulla kertomaan arvioni Barbadoksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa ja onnea matkalle! Ja kertomusta odotellessa :)

      Poista
  4. wau! Kuulostaa hyvälle! Me ei olla vieläkään päätetty, että mihin lähdetään häämatkalle, kun aiotaan tehdä se vasta kesällä. Mutta tarttis kyllä silti päättää se tosi pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on häiden ja häämatkan välissä 5,5kk, mutta tehdään varmaankin joku halvempi aurinkolomareissu kesälläkin :)

      Poista
  5. Voi miten ihanaa ja mitä KUVIA sä olet ladannut...Ooh...
    Tulee varmaan superreissu, eikä vähiten koska on Honeymoon <3

    VastaaPoista
  6. Kun noita Barbadoksen kuvia katselee, niin mä kyllä skippaisin koko New Yorkin ja suuntaisin suoraan saarelle :)

    VastaaPoista
  7. Myö lähdetään marraskuussa eka Aruballe ja sit Miamiin, malttaa ehkä nauttia kaupunkilomasta vähän enemmän kun ei vaan koko ajan odota Aruban valkoisille hiekkarannoille pääsyä. ;) Ei vaan, lennot oli meille AA:n kautta järkevämmät noin päin eikä vissiin (?!?) älyttömän hintaisetkaan.. laskua odotellessa. :)

    VastaaPoista