maanantai 21. tammikuuta 2013

Kutsut ovat valmiit!

Sain viikonlopun aikana tehtyä kutsukortit loppuun ja ne nyt odottavat postitusta kirjahyllyssämme. Paljastan kuvia niistä sitten kun ne ovat saavuttaneet vieraat. Vielä pitäisi tulostaa taakse samanlainen sydäntarra kuin logossammekin on pitämään kuorta kiinni, kun kutsuista tulikin muhkeampia kuin ajattelin, johtuen sellaisesta timanttikoristeesta ;)

Saimme myös eilen varattua Tallinnan risteilyn, jotta saamme haettua juomat juhlia varten. Oli kyllä eroja laivojen hinnoissa! Jos olisimme päässeet lähtemään arkena, olisi matka ollut edullisempi, mutta otimme lauantailähdön maaliskuun lopulle.

Valitsimme Eckerö Linen, joka maksoi kahdelta henkilöltä ja autolta 118€. Sunnuntailähtö olisi ollut 104€. Minusta Eckerön aikataulutkin olivat parhaimmat eli laivaa lähtee 9.15 ja on Tallinnassa 11.45 ja paluu alkaa 17.15 ja on takaisin Helsingissä 19.45. Kyllä tuossa ajassa luulisi ehtivän! Viking Linellä matka maksoi 182€ ja Tallink Siljalla noin 160€.

Olen saanut painoa tippumaan suht hyvin, joten eiköhän puku tule näyttämään päälläni oikein hyvältä! Huomenna onkin tähän laihdutusprojektiin liittyen yksi kiva meno, josta kerron teille sitten myöhemmin lisää. Hieman jännittää, mutta eniten olen odottavaisin mielin!

1 kommentti:

  1. Tuossa kyllä säästää hyvin, koska juomat ovat kuitenkin vielä niin paljon edullisempia kuin Suomessa. Täältä tulee kauppalistaa mukaan :)

    VastaaPoista