torstai 17. tammikuuta 2013

Viime aikojen aherrukset

Olen saanut viimeisen 1,5 viikon aikana hoidettua todella monta asiaa pois To Do listalta. Saimme vihdoin ja viimein valittua meille oman logon, jonka rakas anoppini meille väkersi. Valitettavasti sulhanen ei ole ainakaan vielä antanut lupaa sen paljastamiseen täällä, koska siinä näkyvät meidän nimemme. Oman nimenihän olen täällä paljastanut ja sulhasen etukirjaimen, mutta ymmärrän ja kunnioitan hänen päätöstään. Kun logo valmistui, sain tilattua meille posti.fi nettisivujen kautta 2.luokan postimerkit kutsuihin. Ja niistä tuli niin hienot ja oli kyllä super helppo ohjelma tilata nuo merkit.

Sitten sain kaikki osoitteet vierailta ja tulostin ne helmiäispintaiselle tarra-arkille, jonka sitten leikkasin kuviosaksilla ja liimasin kuoriin kiinni! Eilen sitten kuulin, että yksi vieraista muuttaa, eli hänen osaltaan kuori menee uusiksi.

Olen saanut myös hyväksytettyä kutsun sisällön (itse kutsutekstin että runon) sulhasella, äidilläni ja anopillani. Ne olisi tarkoitus tulostaa huomenna paperille, jonka hankin viime viikolla Sinellistä. Ja viikonloppuna olisi sitten aikaa askarrella nekin loppuun.

Eilen sain kampaamokäyntini yhteydessä sovittua hiusten värjäys- ja leikkausajan häitä edeltävälle viikolle ja samalle päivälle koekampauksen nro 1 tai 2, riippuen haluanko maaliskuussa ensimmäisen koekampauksen. Tapasin myös eilen meikkaajani Vilman, jonka kanssa sovimme koemeikin teosta. Tänään olin yhteydessä ripsipidennyksien tekijään ja sovimme hänen kanssaan tuonkin ajan. Varsinkin noita ripsiä minä odotan kuin kuuta nousevaa!

Lauantaina olemme menossa sulhasen kanssa Matkamessuille, jos sieltä vaikka löytyisi edullinen Tallinnan risteily juomien noutamista varten ja jotain hotellitarjouksia Nykiin ja Barbadokselle. Hotels.comissa on 10% alennus hotelleista, mutta josko löytyisi vielä jotain parempaa.

Pikku hiljaa nämä asiat edistyvät, vaikka vieläkin tuntuu, että on miljoona pientä asiaa hoidettavana. Seuraavana vuorossa taitaa olla päivän aikataulun laatimista ja sen pohjalta ohjelmaa pitäisi hahmotella. Biisejäkin pitäisi valita soittolistalle ja sulhasen pitäisi käydä sovittamassa pukuja. Kunhan saan hieman vielä painoa alemmas, menen sovittamaan alusasuja. Mitäs vielä... Paikkakortit pitäisi askarrella ja valokuvia pitäisi käydä läpi... Kyllä tämä tästä :)

1 kommentti:

  1. Täällä jännässä odotellaan, millaiset ihanukset postilaatikkoon tulee :)

    VastaaPoista