torstai 10. tammikuuta 2013

Hääyön viettopaikka vaihtui

Ensinnäkin meillä on tänään 2 vuotis kihlajaispäivä ja tasan 4 kuukautta häihin! Aloitimme kihlajaispäivänämme tradition, että teemme yhdessä lihapullia ja perunamuusia, mutta koska lähden tänään parhaan ystäväni kanssa heppailemaan Mikkeliin, vietämme kihlajaispäivää vasta maanantaina. Minulta valitettavasti jää myös Helsingin häämessut Wanhassa Satamassa väliin, mutta onneksi lähes kaikki asiat on jo hoidossa ja pääsin käymään messuilla viime vuonna. Ja tuleehan tässä vielä tammi- ja helmikuussa Turun ja Tampereen häämessut!

Meidänhän piti alunperin viettää hääyö Hotel Kämpissä, mutta koska rakas kummitätini saa työnpuolesta alennusta Scandicin ja Hiltonin hotelleista, olemmekin hääyön Hilton Kalastajantorpassa. Tämä olikin meidän toinen ykkösvaihtoehto, joten vaihto ei yhtään haittaa. Toivon kuitenkin, että jossain vaiheessa elämääni pääsen kokemaan myös Kämpin, mutta eiköhän sekin toive toteudu jossain vaiheessa!






Häitä edeltävä yö meidän piti olla kaasojen kanssa Sellon Glo hotellissa, koska se sijaitsi aivan juhlapaikan vieressä, mutta olemmekin yötä joko Marskissa tai Simonkentän Scandic hotellissa. Tämä on myös erittäin passeli valinta, koska kampaaja sijaitsee keskustassa ja siellä pitäisi olla aamulla kahdeksalta! Saa nähdä miten saan nukuttua edellisen yön, koska olen todella huono ja levoton nukkumaan ja sitten kun minua varmasti jännittää seuraava päivä. En olekaan koskaan valvonut koko yötä, niin saa nähdä tuleeko kerta ensimmäinen ;)

2 kommenttia:

  1. Scandiceista kannattaa tutustua Hakaniemen uuteen story-hotelli Scandic Paasiin! Aivan mielettömän ihana sirkusteemaisen sisustuksen kanssa. Itse varasimme hääyön sieltä, vähän jotain uutta ja erilaista! :) http://www.scandichotels.fi/Hotels/Countries/Suomi/Helsinki/Hotels/Paasi/

    VastaaPoista
  2. Sinulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista