sunnuntai 14. elokuuta 2011

Rakkauden täyteinen ilta

Olin eilen hyvien ystävieni häissä ja voin vain sanoa, että häät oli todella hienosti järjestetty ja tunnelma oli niin ihana! Morsian on UPEA, mutta niin oli kaikki muukin. Juhlapaikka, menopelinä toiminut Mustang, ruoka, pöytäseura ja ohjelma tekivät illasta unohtumattoman. Olen täysin varma, että heidän liittonsa kestää pitkään!

Juhlista en laita tänne muita kuvia kuin nämä muutamat, mutta niistäkin mielestäni välittyy rakkauden täyteinen fiilis. Pöytäkoristeina toimivat nämä yksinkertaiset, mutta erittäin tyylikkäät ruusulasit, jonka pohjalle oli laitettu mustia kiviä. Välillä myös minimalistinen koristelu on se kaikkein paras <3


Pöydissä oli myös infoa ruoasta ja ohjelmasta ja voin kertoa, että kummassakaan ei todellakaan ollut moittimista. Ohjelmaa ei ollut liikaa eikä liian vähän ja ruoan valikoimasta ei voi sanoa muuta kuin, että sitä oli paljon ja se oli hyvää! Alkupalapöydän jälkeen saimme nimittäin pääruoan grillistä. OIVA VALINTA!


Sitten pari vinkkiä, jotka saatan ehkä itsekin pihistää omiin häihini. Hääauton takana ei ollut perinteistä kenkä/tölkki -yhdistelmää, vaan sieltä löytyi hevosenkenkiä sekä auton mäntiä. Niin ihana idea, joka ei olisi tullut minullekaan hevosihmisenä mieleen. Ja toinen ihana idea oli laittaa auton taakse hääparin nimikirjaimet, jotka oli valmistettu pahvista. Ne näyttivät nimittäin todella hyvältä. Ne löytyivät Sinellistä ja koristeluun tarvittiin vain spraymaalia.




Kyllä hääjuhlasta lähti myös jotain muutakin mukaan ;) Minulla tuli nimittäin puhe vanhan ystäväni kanssa omista häistäni ja siitä kuinka haluaisin kirkkoon sisääntullessani kuulla sen Bachin biisin viulun, sellon ja huilun soittamana. Hän nimittäin soittaa orkesterissa todella upeasti viulua ja hän lupautui tulemaan soittamaan häihini. Hänen kauttaan varmasti onnistuisi myös tuo sellisti sekä huilisti. IHANAA!

1 kommentti: