sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittaja ja jatkoa hääblogille

Kiitos kaikille Juhlamaailman arvontaan osallistuneille! Olen ollut voittajiin yhteydessä sähköpostitse, joten tarkkailethan postiasi :)

Olen pohtinut hääblogini kohtaloa. Nyt kun häät on vietetty ja olen kertonut ja näyttänyt täällä kaiken mitä haluan, tulee hääblogini hiljentymään. Tänne kannattaa kuitenkin kurkkailla tulevaisuudessa, koska silloin tällöin saatan tänne kirjoitella jotain postauksia esimerkiksi muiden häistä ja polttareista sekä häämatkastamme, johon on enää alle 3 kuukautta! Tulen varmasti vierailemaan myös ensi kevään häämessuilla, joten blogi ei tule täältä poistumaan!

Jotta elämäni ei kävisi liian tylsäksi häiden ja kodin remontin jälkeen, olen toteuttanut yhden pitkäaikaisista haaveistani. Olen pistänyt pystyyn ruokablogin "Nirson ruokablogi", joka löytyy osoitteesta http://nirsonruokablogi.blogspot.fi. Tervetuloa lukemaan ja inspiroitumaan!

2 kommenttia:

  1. Byhyy, tulee ikävä sun kirjoituksia! Mutta varmaan ihanaa olla vaimo :D

    VastaaPoista
  2. Merkur Safety Razor | Shootercasino
    The Merkur Classic 인카지노 Double Edge Safety Razor with a longer handle, with a longer handle (10", 30"x30") 메리트카지노 makes for excellent maneuverability, クイーンカジノ

    VastaaPoista