torstai 25. heinäkuuta 2013

Juhlamaailma ja arvonta

Kirjoitin edellisessä postauksessa Juhlamaailman hääosastosta, mutta haluan esitellä teille vielä mitä muuta heiltä löytyy. Juhlamaailma myy nimensä mukaisesti kaikkea juhlaan ja tämä pitää kyllä niin paikkaansa! Heiltä löytää kaiken tarvittavan teemajuhliin, oli kyse sitten lasten tai aikuisten juhlista. Heiltä löytyy myös kaikki kertakäyttöastiat, servetit ja pöytäliinat halutussa värissä ja kaiken kruunaa tietysti ne ilmapallot! Ja niitä on PALJON!
Meilläkin meni hetki jos toinen kun pohdimme, että minkä värisiä ja mallisia palloja ostamme häihin. Tilauksemmehan meni sitten kertaalleen uusiksi kun joku morsian ei ollutkaan tyytyväinen tilaukseen nro 1. Piti saada aikaisempaa tilausta enemmän palloja :)

Kierrellessämme myymälää, löysimme hyllyn myös polttaritavaroille. Joten kvink, kvink polttareita järjestävät henkilöt! Ainokaiseen kuvaani tästä hylystä ei mahtunut kaikki tarvikkeet, joten eri tuotteita löytyy reilusti. Ja löytyyhän myymälästä myös peruukit ja muut asusteet ;)
Sain Juhlamaailmalta arvottaksi ihania juttuja ja tällä kertaa palkintoja on kaksi. Ensimmäiseen pakettiin kuuluu hääkakun koriste, punaiseen värimaailmaan sopivia terälehtiä sekä 2 rullaa organzanauhaa. Toiseen pakettiin kuuluu aivan upea sydänkoriste, jonka voi ripustaa vaikka juhlatilaan tai hääauton takaikkunaan. Mukaan tulee myös lilan värisiä terälehtiä ja organzanauhaa.

PAKETTI 1
PAKETTI 2


Kilpailuun osallistut kommentoimalla tätä postausta. Ilmoitathan samalla kumman paketeista toivoisit saavasi sekä sähköpostiosoitteesi. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 28.7.2013 klo 20 asti.

6 kommenttia:

 1. Toi ensimmäinen paketti olis kiva :> (eme.93@hotmail.com) oon yrittänyt googlettaa kaikkia paikkoja josta löytyis suomesta niitä koristeita mitä minä haluan. No nyt onneks löyty :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäiseen pakettiin täältäkin tulisi arpa :)

  VastaaPoista
 3. Ompas Juhlamaailmassa tosiaan vaikka minkälaista koristetta, pitääkin tutustua tarkemmin! Ensimmäinen paketti olisi mieluisampi voitto, mutta kyllä sydänkoristeellekkin käyttöä löytyisi. :) (piiaaal@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Oi, tuonne pitäisi kyllä päästä käymään! Ensimmäinen paketti olisi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Tuolla pitää kyllä mennä käymään. Kiitos vinkistä. Ensimäisee pakettiin arvalla osallistuisin.
  neitig@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Tavoittelen toista pakettia :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista