lauantai 20. heinäkuuta 2013

Valmis hääkimpputaulumme

Kesälomamme on lopuillaan, mutta eipä ole enää kuin reilu 3 kuukautta aikaa, niin meillä on tiedossa 2 viikon loma, jolloin lähdemme häämatkalle New Yorkiin ja Barbadokselle. On aivan ihanaa kun on jotain mitä odottaa!

Olimme alkuviikosta Tampereella sukuloimassa sekä Särkänniemessä ja haimme paluumatkalla Lempäälästä valmiin hääkimpputaulumme. Kirjoitin tilauksestamme tässä postauksessa ja sen valmistumista on odotettu kuin kuuta nousevaa. Valitettavasti taulu ei ole vielä päässyt seinälle, koska saimme maalattua seinät vasta eilen illalla ja jonkun porauslaitteen omaavan tulisi laittaa se seinälle ;)




Taulusta tuli todella hieno ja Päivin kädenjälki on todella siistiä. Kyllä huomaa, että taulun on tehnyt ammattilainen! Taulun kehyskin on niin hieno ja juuri meidän kodin näköinenkin.

Me saimme tämän taulun vanhemmiltani häälahjaksi, joten suuri kiitos vielä heille tästä. Päivi myös mainitsi, että eihän taulun tarvitse olla juuri hääkimpusta ja voihan se olla tehty vaikka napanuora- tai ristiäiskimpusta, jos sellaisen joskus vaikka saisi :)



Suosittelen ehdottomasti Päiviä ja Kultaista Ruusua hääkimpputaulun tekijänä. Tässä on todellakin erilainen tapa muistella sitä ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti