torstai 25. heinäkuuta 2013

Juhlamaailman hääosasto

Etsiessäni keväällä jotain väriä meidän juhlatilamme seinille, päädyin Juhlamaailman nettisivuille ihailemaan toinen toistaan upeampia ilmapalloja. Loppupeleissähän ruoka/tanssisalin seiniä koristi ilmapallorykelmät, jotka toivat toivottua väriä ilmeeseen. Ilmapalloja löytyi myös sisääntulon luota hääparin muodossa. Täältä pääset kurkistamaan kuvia, jossa ilmapallot esiintyvät :)Kun kävimme aviomieheni kanssa tilaamassa pallot, yllätyin iloisesti kun löysin Juhlamaailman Koskelon toimipisteestä ison hääosaston. Olin tähän asti kuvitellut, että sieltä saisi ostettua vain ilmapalloja ja muita juhlatarvikkeita, mutta onhan tuo ihan järkeenkäypää näin jälkikäteen mietittynä, kun nimikin on Juhlamaailma :)Meidän valitsemat foliopallot

Heidän hääosastonsa oli todella monipuolinen ja runsas ja hinnat olivat mielestäni muita hääkauppoja edullisemmat. Tuotteita löytyi joka tarkoitukseen, oli hääkakunkoristeita, koristeita autoon, satiini- ja lastunauhoja, organzaliinoja sekä paljon muuta koristeluun. Tästä pääsette selaamaan heidän häätuotteiden kuvastoaan.
Kaikki tuotteet ovat tilattavissa heidän nettikaupastaan, mutta Espoon Koskelossa on heidän iso myymälän, joka on varustettu hyvällä palvelulla.

Tässä kuvia heidän hääosastoltaan, joka oli täynnä väriä! Harmillisesti olimme ostaneet jo kaikki koristeluun liittyvät asiat, koska täällä oli aivan ihania juttuja fuksian ja limen värissä :) Joku toinen kerta sitten!

Varsinkin näihin kahteen organzaan ihastuin; olenhan aika paljon bling blingin perään ;)
Juhlamaailmasta löytyi muutakin häihin liittyvää, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessa, jossa myös arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti