perjantai 29. heinäkuuta 2011

Herkut on taas vaan mielessä!

Blogini on pitänyt hiljaiseloa viimeiset pari viikkoa, koska olen lomaillut ulkomailla. Nyt sitten vietetään tokavikaa lomaviikkoa Suomessa kipeänä. Niin mukavaa! Kun kävin yksi päivä Tarjoustalosta ostamassa hillopurkkeja, niin löysin sieltä sokerimassa kuorrutteen tekopakkauksen. Tässähän olisi siis yksi vaihtoehto hääkakun kuorrutukseen sen vaahtokarkkimassan lisäksi, jota yksi ihana lukija ehdotti. Ajattelin siis tehdä tuosta sokerikuorrutteesta tai vaahtokarkkimassasta täytekakun kinuskitäytteellä reilun viikon päästä pidettäviin synttärijuhliin, ja laittelen tänne sitten viestiä, että oliko kakku makuuni.

Aika usein käytän leivoksissani Kinuskikissan nettisivuston ohjeita. Sieltä löysin myös tämän hyvän kuorruteohjeen sekä vertailuja eri kuorruteista. Kannattaa käydä lukaisemassa, jos "painii" yhtään samojen ongelmien kanssa kuin minä ;)

http://www.kinuskikissa.fi/kysymyksia-ja-vastauksia/

Olen myös huomannut, että nyt hääpukukaupat ovat alkaneet esittelemään uusia hääpukuja (kevät 2012). Poimin sieltä kuitenkin pari kivaa mallia, mutta eipä ole ainakaan vielä tullut vastaan sitä täydellistä pukuja. Ei kannata siis olla minunlainen, joka tietää jo etukäteen mitä haluaa, koska sitä täydellistä unelmapukua ei välttämättä sitten löydykään mistään kaupasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti