perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kesäkukista kimppu


Ihana anoppini oli tehnyt juhannuksen kunniaksi ihanan pinkin kimpun kesäisistä pioneista. Kimppu teki minuun niin suuren vaikutuksen, että olisin voinut ottaa kimpun itselleni morsiuskimpuksi. Harmi vain, että noiden kukkien paras kukinta on vasta juhannuksen aikoihin ja omat häät olisivat toukokuussa, mutta jos suvussa on noin taitava kimppujen tekijä, niin ehkä hän voisi vaikka opastaa minua kimpun teossa. Tässä kuva ihanasta kimpusta:


Hääpäivän kukkiin (morsiuskimppu, heittokimppu, sulhasen ja bestmanin vieheet, kaasolle joku pikku rannekimppu tai vastaava sekä pöytäasetelmat) vie taatusti rahaa. Mutta kyllä varmaan itsekin saisi tehtyä ainakin osan noista jos vain kukat löytäisi jostain. Yritin googlata kukkien sidontakurssia jostain, mutta en löytänyt kyllä yhtäkään, harmi. Olisin mieluusti voinut osallistua tuollaiseen.

Tässä kuitenkin ihanin kimppu, jota tuskin koskaan osaisin itse tehdä. Ja pari uutta inspiraatiokuvaa ihanista kimpuista.


IHANIN <3







Onko kukaan tehnyt itse morsiuskimppua tai muita kukkajuttuja häihin? Oliko niissä ihan älytön homma ja miltä näyttivät? Säästikö tällä tavalla rahaa verrattuna kukkakaupasta ostettuihin kukkiin?

1 kommentti:

  1. Tuo "anoppikokelaan" tekemä kimppu on aivan IHANA. Taitava on.....

    VastaaPoista