tiistai 5. heinäkuuta 2011

My blog


Joku saattaa ihmetellä, että miksi ihmeessä pidän blogia häistä, jotka järjestetään vasta parin vuoden päästä ja varsinkin kun mitään varmaan (esimerkiksi päivää) ei ole vielä lyöty lukkoon. Jo blogin nimikin bridezilla to be viittaa siihen, että olen totaalinen häähullu. Ja siis olen ollut häähullu jo monta vuotta, vaikka tänä vuonna kaikki häihin liittyvät asiat ovat vielä enemmän alkaneet kiehtoa kun on tiedossa jo jonkinlaisia aikatauluja häille.


Aloin pitämään tätä blogia lähinnä itselleni sekä ystävilleni, mutta ilolla otan vastaan kaikki ulkopuolisetkin lukijat. Tarkoitus oli ja on tehdä tästä blogista sen verran hyvä, että sitten kun häät on pidetty, niin tulostan kaikki tekstit sellaiseksi kirjaksi, että sitä on sitten kiva lukea häiden jälkeen. Miestänihän en ole päästänyt lukemaan tätä blogia ja siitä aijon pitää jatkossakin kiinni. Ehkä häntäkin kiinnostaa sitten häiden jälkeen tietää, kuinka paljon olen tätä aihetta vatvonut, koska en usko, että hän tietää että päivittäin nämä asiat pyörivät mielessäni ja sen jälkeen täällä blogissa :)


Yksi syy blogin pitämiseen on se, että saan kopiotua tänne ihania kuvia esimerkiksi kimpuista, puvuista ja muista häihin liittyvästä, niin sitten kun aika tehdä päätöksiä, niin voin palata tänne blogiin katselemaan mistä olen joskus tykännyt. Kun harvoin jotain ihanaa kuvaa löytää netistä enää toista kertaa.


Muita hyviä syitä blogin pitämiseen on pitää ystävät ja sukulaiset ajan tasalla suunittelussa. Ehkä tämä korostuu sitten vielä lähempänä häitä, mutta kukapa olisi uskonut, että nyt jo mietin puvun sovittamiseen lähtemistä ja kukkakimppujen sitomista? No, olihan tämä itselleni ainakin päivänselvää ;) Ja tottakai te lukijat (joita on ollut paljon enemmän kuin osasin toivoa) olette yksi syy, miksi pidän tätä blogia. Ehkä saatte teksteistäni ja kuvistani inspiraatioita omiin juhliini, koska ainakin ne hääblogit, joita olen itse seurannut, ovat olleet itselleni sellaisia.

1 kommentti:

  1. ...I´m already on tiers....Paljonkohan mä tulen tarvitsemaan rauhottavia?! Just wondering..

    VastaaPoista