perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ei ikinä!

Kun katselin tänään kevään 2012 hääpukumallistoja, niin löysin sieltä sellaisia kauhistuspukuja, joita en ikinä laittaisi päälle (ja siis näiden pitäisi olla muotia?!?). Päätinpä tehdä tästä ihan kunnon kuvakollaasin, jotta näen sitten hääpukua valittaessa, mihin pukuun en halua päätyä ;)

Vera Wang

Yhteenvetona voin sanoa, että liika on liikaa. Ja tätä mallistoa katsoessani löysin joukosta vain muutaman valkoisen puvun. Oli paljon beigeä, puuteria yms. värejä. Valkoinen sen puvun olla pitää!





Junko Yoshioka

Ei näistä kahdesta tarvitse varmaan enempää kirjoittaa. Eiköhän kuvat kerro asian.



Ines Di Santo

Back to 80´s, veistokset ja maksityllit. No way!




Lazaro

Näistä en vain pidä. En sitten ollenkaan.



Yhteenvetona voin siis sanoa, että EN halua puvustani mitään prinsessakermakakkua eikä siinä todellakaan tulla näkemaan mitään isoja tai "näyttäviä" kukkia tai muita enemmänkin veistoksia muistuttavia härpäkkeitä.

Ja sen voisin vielä mainita, että nyt kun olen katsellut pukuja sekä kotimaisilta että ulkomaisilta nettisivustoilta, niin pidän kotimaisten pukujen katsomisesta enemmän, koska niissä mallit ovat paljon normaaliman kokoiset. Pystyn siis samaistumaan pukuihin paljon helpommin ja pystyn ehkä jotkut niistä näkemään myös päälläni. Ja toinen seikka on se, että Suomen markkinoille tilattavat puvut ovat yksinkertaisempia kuin nuo huippujen designit, jotka menevät aina vähän yli.

Katsokaa myös tämän päivän aikaisempi postaus!

2 kommenttia:

  1. Kieltämäti aivan jäätäviä pukuja =D. Tosin nuo taitavat olla catwalk-pukuja, eli eivät taitaisi tällaisen tavallisen pulliaisen hääbudjettiin mahtuakaan ^^'

    VastaaPoista
  2. Karmeita kolttuja hääpuvuiksi :( Se lyhyt 60-lukulainen pikkumekko oli kaunis, mut ei häämekkona!

    VastaaPoista