maanantai 4. heinäkuuta 2011

Polttarit


Olin viime viikonloppuna periaatteessa elämäni ensimmäisissä polttareissa (jollei äitini polttareita lasketa mukaan) ja oli kyllä niin onnistuneet juhlat! Juhlat olivat täysin morsiamen näköiset, eli paljon rauhallista yhdessä oloa, hyvää ruokaa (jota oli PALJON) sekä kaikkia ihania pikku tehtäviä ja taikoja.


En nyt halua täällä enempää avata päivän kulkua, mutta päivään kuului suunnistusta, tanssia, "ratsastusta", mökkeilyä, ruokaa ja morsiussauna, joka oli aivan ihana! Löysin tällaisen linkin liittyen morsiussaunaan ja lähes kaikki nuo jutut tehtiin myös meidän saunassamme ja kyllä polttarisankari tykkäsi. Joten kokeiltu ja hyväksi todettu.

http://maijuska.vuodatus.net/page/Morsiussauna



Omiin polttareihini on vielä piiitkä aika, mutta nyt kun minulla on vielä tämä hyvä fiilis viikonlopusta, niin ajattelin tehdä tästäkin postauksen. Valitettavasti polttareista tulee ensimmäisenä mieleen hollywood leffojen kauheat nolaamis- ja örveltämisbileet, joissa kaikki vieraat ovat älyttömässä humalassa ja morsian puetaan mitä kauheampiin vaatteisiin, puhumattakaan niistä noloista tehtävistä, joita morsimmen pitää tehdä. Sellaisia polttareita en todellakaan halua!

Jos nyt saisin järjestää itselleni polttarit, niin päivä olisi aika samanlainen kuin ystäväni viikonloppuiset juhlat. Eli joku uusi hauska kokemus olisi super ja tässä vaiheessa toivomani uusi kokemus olisi ehdottomasti koskenlasku! Sitten haluaisin syöpötellä ja nauttia ihmisten seurasta. Nolaavia tehtäviä en missään nimessä halua enkä haluaisin baariin illalla, vaan mielummin joisin ystävieni kanssa esimerkiksi mökillä tai hotellissa. Mutta valitettavasti morsiammella ei ole näissä asioissa kovin paljon sananvaltaa, mutta ainahan sitä ehdotuksia saa kaasoille esittää :)

1 kommentti:

  1. hei

    Laittaisitko sähköpostilla noita tehtäviä ja taikoja, joita teitte. Olisin niistä kovin kiitollinen, järjestän paraikaa itse ystävälleni polttareita.
    pauliina.jarvela@phnet.fi

    Paljon kiitoksia
    Pauliina

    VastaaPoista