tiistai 15. toukokuuta 2012

Pitopalveluiden metsästystä

Aloin viime viikolla selvittämään millaisia valokuvaajia on tarjolla. Löysin yhden täydellisen valokuvaajapariskunnan, mutta kun selvitin heidän hintansa, oli se aivan liian kallis meille. Vaikkakin kuvat olivat erittäin vaikuttavia, niin 8 tunnin kuvauspaketti kahdelta kuvaajalta maksoi lähes 1500€. Tästä masentuneena jätin valokuvaajien katselemisen sikseen ja siirryin pitopalveluihin :)


Aluksi minulle oli varmaa, että pitopalvelumme olisi ollut joko Kinkerikokit tai Pore Catering. Molemmista on omakohtaista positiivista kokemusta, joten olin aika varma, että jompikumpi saa hoitaakseen meidän häätarjoilun. Olen kuitenkin laittanut molempiin useamman sähköpostiviestin, mutta mihinkään ei tunnu saavan vastausta. Ymmärrän kyllä, että nyt on kiirettä kesän häiden ja yo-juhlien takia, mutta silti olisi mielestäni ammattitaitoista laittaa edes jokin viesti, että asia on työnalla.


Joten laittelin sitten maanantaina tarjouspyyntöjä kehiin, kun tässä on kuitenkin hyvin aikaa tutkailla eri vaihtoehtoja. Laitoin seuraaviin paikkoihin pyynnön ja useasta sainkin jo samana päivä vastauksen. Tällaista nopeutta minä erittäin malttamattomana ihmisenä arvostan! Tähdellä merkityistä paikoista sain samana päivänä vastauksen kun olin laittanut ensimmäisen viestin.

Espoo

Pitopalvelu Lady
Täffä AB
BC-Catering
Buffetti
*Limetti Catering
*Pitopalvelu Hupli
*Pitopalvelu Susan
*Chefs Gourmet
*Ruokalähettiläs

Helsinki

Annin Juhlapalvelu
Sirpan Serviisi
Prima Catering
*Share Catering
Hima & Sali
Krulla Catering
*Sweet Pepper

Minulle on todella tärkeää ensivaikutelma ja se fiilis mikä tulee kun tapaa/kirjoittaa/puhuu/näkee jonkun kanssa. Sain Share Cateringiltä vastauksen, että asia on työnalla ja sen jälkeen pitopalvelun pitäjä myös soitti minulle. Erittäin mukavan ja asiantuntevan vaikutelman sain yrittäjästä ja odotan todella malttamattomana tarjousta heiltä. Surffaillessani heidän kotisivuillaan, sai hyvä fiilikseni vain jatkoa. Nettisivut oli todella hyvin toteutettu ja siellä oli paljon erilaisia menukokonaisuuksia esiteltynä. Iso plussa tuli siitä, että heillä on yhteistyötä yhden kakkufirman kanssa, jolta pystyy tilaamaan jenkkityylisiä hääkakkuja. Kun tällä hetkellä on sellainen ajatus, että emme haluaisi tavallista kermakakkua vaan sellaisen koristellun kakun, jonka päälle saisin ne kauan himoitsemani sokeritimantit ;)






Maanantaina illalla olin myös ensimmäistä kertaa hölkkälenkillä sitten parin vuoden. En ole juoksun ystävä, koska minusta se on maailman tylsintä puuhaa. Mutta kun tavoitteena on saada -5kg pois ennen kuin saan kokeilla hääpukuani, niin se on yllättävän hyvä motivaattori saada itsensä ylös sohvalta. Lenkillä sattumalta törmäsin yhteen tuttuun, jonka kanssa puhuimme (yllättäen) häistä! Heillä oli kokemuksia sekä Kinkerikokeista että Pitopalvelu Huplista. Keskustelumme perusteella päätin jättää Kinkerikokit pois laskuista ja Hupli sai kiitosta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos jollakin luotattavalla tutulla on jotain kokemusta (hyvää tai huonoa) jostain palveluntarjoajasta, niin ne kannattaa ottaa huomioon. Ja varsinkin jos itselleni tulee sellainen epäilevä fiilis, niin yleensä silloin luotan tuohon tunteeseen ja etsin jotain muuta. Mutta siis tarkoitus ei ole mustamaalata mitään palveluntarjoajaa, koska kaikista löytyy varmasti jotain positiivista, mutta myös negatiivistä. Eihän kaikkia (varsinkaan vaativia morsiamia) pystykään miellyttämään.

2 kommenttia:

  1. Moi! Mäkin kilpailutin melkein nuo samat kuin sinulla + pari muuta. Kinkerikoket eivät ole saaneet keskustelupalstoilla kovinkaan hyvää palautetta, mutta esim. olivat mukana häämessuilla, jossa edustivat mielestäni ihan asiantuntevasti (plus ovat halvimmasta päästä). Oletko muistanut pyytää tarjouksen Peten Pitoässiltä (tosin Vantaalta, mutta tulevat myös Espooseen)? He ovat halpoja ja saaneet oikein hyvää palautetta. Vastasivat tarjouspyyntöön tosin viikon päästä, mutta palvelu oli muuten oikein ystävällistä ja asiantuntevaa.
    Ja miten Picantina, heitä on kehuttu paljon ja tarjous meille oli halvin.
    Hupli on mielestäni kallistunut viime vuosina aika paljonkin...

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä pitopalvelun metsästykseet! Meillä näyttää olevan kovin samanlaisia ajatuksia häistä :). Fuksianpunaisesta Blogistani löytyy sulle tunnustus...

    VastaaPoista