perjantai 21. syyskuuta 2012

Häälaukkuni mun!

Hain viime viikolla postista jotain ihanaa, jota olin jo kauan odotellutkin saapuvaksi. Tilasin kesällä Saaralta Pukuni yrityksestä häälaukun, koska en löytänyt mistään sellaista, jonka olin piirtänyt mieleeni. Olen törmännyt tähän ongelmaan jo ties kuinka monta kertaa. Joko minulla on mielessäni tietyt kengät, tietyn värinen nauha, tietynlainen servetti ja eihän sellaisia sitten löydä mistään. Joko sävy on väärä, malli huono tai jokin muu ei täsmää eikä se aiheuta WAU efektiä.


Kun löysin Saaran tekemiä laukkuja Pukuni -blogista, tein mieleisestäni laukusta kyselyn Saaralle. Viestissä lähetin myös kuvia puvustani ja sen pitsistä. Kun oikeanlainen pitsi löytyi USA:sta, laitettiin tilaus eteenpäin.

Toiveenani oli saada hempeän vaaleanpunainen laukku pitsillä ja strassikoristeella. Täysin valkoista laukkua en halunnut, jotta sille löytyisi jatkossakin käyttöä. Ja laukku täytti kaikki odotukseni kun avasin paketin heti postista ulos päästyäni.

Tässä kuvia valmiista laukusta. Kuvissa väri on hieman erilainen kuin luonnossa ja pitsin hopeakirjailut eivät pääse oikeuksiinsa. Mutta koriste on niin hieno ja näyttävä, jes! Toivottavasti saatte kuitenkin vihiä millaisen ihanuuden nykyään omistan <3






Saara yllätti minut vielä täydellisellä sukkanauhalla :) Enpä olisi voinut toivoakaan näin hienoa sukkanauhaa, joka on aivan minunlaiseni. Pinkki ja strasseilla. Voin siis ehdottomasti suositella Saaraa, koska täällä on yksi erittäin tyytyväinen morsian to be.

6 kommenttia:

  1. Oijjoi miten kaunista ja herkkää :)

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana tuo laukku! Aivan mieletön!

    VastaaPoista
  3. Tosi tosi kaunis laukku ja just ihana siksikin, kun ei ole pelkästään häälaukuksi tarkoitettu. Ihan sun näköinen :)

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi että on ihana laukku, kyllä se Saara osaa! <3

    VastaaPoista