keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pitsiset astiat karkkibuffaan hankittu!

Nyt on taas tehty yksi tärkeä hankinta häihin, nimittäin suuntasimme äitini kanssa Ikeaan metsästämään niitä pitsikuviollisia kukkaruukkuja karkkibuffettiin. Pienen etsinnäin jälkeen löysimme ne, eikä niitä nyt enää niin paljoa ollut jäljellä. Eli hyvään aikaan lähdimme liikkeelle. Löysin sieltä myös yhden uuden mallin, jota en esitellyt maanantain postauksessani. Löysimme nimittäin ruukun, jossa oli pitsikuviota koko ruukun matkalta. Tämä ihanuus oli tarkoitettu kynttilöille, joten kun häät on ohi, löytyy minulta 3 kukkaruukkua ja 2 kynttiläkippoa, perfect!

Tässä kuva ostoksistamme (pienet kipot 2,99€/kpl ja isot 5,99€/kpl). Isoihin ajattelin laittaa niitä vaaleanpunaisia sydänvaahtokarkkeja ja pieniin kippoihin sitten muita karkkeja. Tuohon buffetpöytään ajattelin laittaa vielä jonkun laakean astian, johon tulisi sitten pitsinen paperisuoja alle (sellainen mitä käytetään kakkujen alla). Tähän tarjottimelle tulisi sitten joko cupcakeja tai kakkutikkareita.

Koska kaikki astiat tulevat olemaan valkoisia, ajattelin laittaa karkkibuffet pöytään jonkun värikkään pöytäliinan. Ehkäpä omistamani limen värinen pöytäliina sopisi tänne tehosteväriksi, kun se kuitenkin on yksi häidemme teemaväreistä valkoisen ja fuksian/vaaleanpunaisen lisäksi ;)



Kuva on täältä.


Molemmat kakkutikkarikuvat ovat täältä.

Sain maanantain postaukseen kommentin sisustusliike Dayn pitsikoreista, jotka olivat minusta myös todella kauniita. Bongasin alla olevat kuvat Dayn Facebook sivuilta, jonne ne oli lisätty huhtikuussa 2012. En siis tiedä onko niitä enää saatavalla, mutta minusta ovat todella kauniit, vaikkakin tyksin todella paljon ostamistani ruukuista.




2 kommenttia: