lauantai 22. syyskuuta 2012

Huiskutusviiri

Kävimme eilen sulhasen kanssa ystäväni ja hänen miehensä luona keskustelemassa häidemme valokuvauksesta. Ystäväni super kiva mies lupasi kuvata häämme ja eilisen palaverin jälkeen emme voisi olla tyytyväisempiä valintaamme. Olin tulostanut mieleisiäni kuvia mukaan, josta oli helppo näyttää mallia millaisista kuvista pitäisimme. Otin mukaan myös first look kuvia sekä kuvia vieraista kevyksen sisällä. Saimme näihin paljon vinkkejä, joten tästä on todella hyvä jatkaa. Kun pääsemme tässä jossain vaiheessa vierailemaan juhlapaikassamme, otamme heidät mukaan tutustamaan paikkaan ja sen valaistukseen. Tarkoituksena on myös käydä katsastamassa mahdollisia potrettikuvauspaikkoja.


Eilen oli puhetta kirkosta ulostulosta ja kerroin heille, että jossain blogissa törmäsin huiskutusviiri ideaan. Sulhanen oli ihan ulapalla tästä aiheesta, joten hänkin mielessäni kokosin niistä oman postauksen, jotta asia selviäisi hänelle paremmin. Mitä enemmän googletin huiskutusviirikuvia, sitä innostuneemmaksi tulin ideasta. Näitä on siis pakko saada! Minulla on jo ideoitakin millaisia väriyhdistelmiä käytän viireissä ;) Taitaa olla edessä matka taas Tallinnan Karnaluksiin, jossa vierailin äitini kanssa kesällä.

Ohessa alkuun huiskutusviirien teko-ohje, jonka bongasin Eilen tein nimisestä blogista. Vaikuttaa ainakin todella helpolta.


2 kommenttia: