perjantai 28. syyskuuta 2012

Juhlapaikkaan tutustuminen

Kävimme sulhasen kanssa kahden juhlapaikassamme (Thorstorp Espoon Leppävaarassa) toukokuussa 2012. Tämän jälkeen olemme käyneet vain kääntymässä paikan pihassa, joten kovin hyviä muistikuvia yksityiskohdista ei ole. Olemme menossa käymään sekä juhlapaikassa että kirkossa ensi viikon maanantaina ja jo nyt minulla on pitkä lista asioita, jotka pitää selvittää/mitata/katsoa. Tässä pienimuotoinen to do -lista:

- Minne laitetaan ja käytetäänkö laskosliinaa (buffet pöydän paikka on tiedossa, mutta laskosliinan määrä pitää selvittää):
* juomapöytä
* lahja/kortti pöytä
* karkki/herkku buffet
* kehyskuvaus (ulkona, sisällä?)

- Missä me istumme (vieraiden joukossa vai laitetaanko erillinen pöytä)

- Kuinka monta pöytää tarvitaan vieraille, miten päin pöydä asetellaan ja kuinka monta henkilöä menee per pöytä => kun tämä selviää, voidaan tilata pöytäliinat ja poikkiliinat sekä alkaa suunnittelemaan istumajärjestystä sekä pöytänumerointia. Tällöin saadaan myös selville, että kuinka monta kukka-asetelmaa tarvitaan pöytiin.

- Pitää tarkistaa saako kattoon roikkumaan mitään koristeita ja olisiko seinillä tilaa jollekin kivalle jutulle.

Kirkosta pitää muistaa kysyä seuraavat asiat:

- Onhan ok, että uruilla soitetaan vain ulosmenomarssi (luultavasti kanttori on tähän oikea henkilö vastaamaan)
- Saako hääpari lähteä autolla pihasta?
- Milloin hääharjoitus
- Kysy vielä papin varaamisesta

Mukaan tarkastelureissulle lähtee ainakin minun äitini, sulhasen äiti+mies ja kummitätini. Yritän saada ainakin toisen kaason mukaan, jotta paikat tulisivat tutuksi.

Aloin väsäämään meille eilen vieraskirjaa ja kunhan saan sen valmiiksi (luultavasti ensi viikolla), niin laitan tänne sitten kuvia siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti