perjantai 7. syyskuuta 2012

Työ=Elämä

Pahoittelen lähes kuukauden pituista blogihiljaisuutta, joka ei tällä kertaa johtunut kesälomasta vaan hurjaakin hurjemmasta työputkesta. Eikä valitettavasti loppua näy ennen ensi kesää... Kun istuu työkoneen äärellä 8-12 tuntia päivässä, ei illalla enää jaksa avata kotikonetta, vaikka kuinka kovasti haluaisinkin päivittää blogiani. Mutta toisaalta tänä aikana en ole kerennyt tekemään oikeastaan mitään häihin liittyvää, joten postaukset olisivat luultavasti koskeneet unelmointia kampauksista, kukista, pöytäasetelmista ja musiikista. Vaikka mieluusti näitäkin jakaisin kanssanne!

Yhden hankinnan olen kerennyt tekemään noin kolmisen viikkoa sitten. Sain hankittua siideri-, kalja- ja lonkerotölkeille Maisonin sinkkisaavin! Voi, kyllä sitä metsästettiinkin! Olin ehkä hieman huonoon aikaan kaupoilla kun tällaisia tulee kuulemma myyntiin alkukesästä. Mutta onneksi Sisustus Rimaldolla oli yhteystietoni ja he laittoivat minulle heti viestiä kun saivat tämän ihanuuden myymälään.



Tuossa kuvat vadista. Toisessa kuvassa on mukana myös kaljatölkki ja kuohuviinipullo, jotta saisitte paremman käsityksen astian koosta. Vati on siis tarkoitus täyttää jääpaloilla ja juomalla ja jonkun tehtäväksi (pitopalvelu?) annetaan sen pitäminen täytenä. Tuohon ehkä mahtuu reilut 20 tölkkiä, mikä on mielestäni ihan sopiva määrä.

Hintaa ihanuudelle tuli 35€ ja häiden jälkeen se pääsee kukkaruukuksi (jos raaskin).

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olet täällä taas, on odotettukin :)
    Hieno saavi ja hyvin mahtuu juomia. Saavi kannattaa vuorata muovilla, jotta vesi ei mene läpi tai pilaa kaunista pintaa. Tosi hieno.
    Tsemppiä töihin

    VastaaPoista
  2. Koitahan jaksella työtaakan alla! Täälläkin vähän syksyn kiireet alkaa hirvittää...

    VastaaPoista