torstai 16. elokuuta 2012

Häiden bändi on nyt valittu!

Kuva on täältä.

Saimme keskiviikkona päätettyä melkein kolmen viikon pohtimisen jälkeen häidemme musiikista vastaavan bändin. Alun alkaenhan me lähetimme tarjouspyynnöt lähemmäs kymmenelle bändille, mutta hinnan, musiikkityylin ja muiden asioiden karsittua suurimman osan vaihtoehdoista pois, loppusuoralle pääsi kaksi bändiä: Floss ja Häätäjät.

Molemmat bändit miellyttivät meitä kumpaakin ja koska hinnatkin olivat samaa luokkaa, ratkaisi kisan se, halusimmeko kuulla naisen vai miehen laulavan juhlissa. Itse olin Häätäjien (mies) kannalla alusta alkaen ja lopulta sulhokin tykästyi heidän musiikkiin enemmän. Eli juhlissamme saamme siis kuulla Häätäjiä!

Kuva ja alla oleva teksti ovat täältä.

Tässä vielä naimisiin.infon nettisivuilta Häätäjistä kerrottua:

Kehuttu, nuori ja energinen Bilebändi Häätäjät on kymmenen vuoden ajan mekastanut ympäri Suomen erilaisissa juhlissa. Iskulauseemme, "Törkeän hyvä meininki", kuvastaa yhtyettämme täydellisesti.

Vaikka suhtaudumme työhömme vakavasti ja ammattitaidolla, on meillä aina veijarimainen pilke silmäkulmassa. Osaamme pitää hauskaa yleisön kanssa ja antaa näin sellaisen elämyksen, jonka muistaa vielä pitkään. Juuri tällä kaavalla olemme aina saaneet uusia ja taas uusia keikkoja toinen toistaan mahtavammissa paikoissa, sillä se fiilis joka jälkeemme jää on saanut ihmiset puhumaan meistä eteenpäin.

Haluamme välittää tätä musiikillista ilotulitusta laajemmalle yleisölle ja tuoda kaiken juhlakansan huulille nimen HÄÄTÄJÄT!

2 kommenttia: