torstai 2. elokuuta 2012

Bändin valinta häihin, HELP!


Jos jokin asia häissä on tälle morsiammelle vaikeaa, niin se on ehdottomasti oikean bändin tai DJ:n valitseminen! Meillä kun on kaikista muista asioista edes jonkinlainen idea, mutta bändistä ei mitään. Alkuviikosta yritinkin metsästää blogeista ja keskustelupalstoilta hyviä vinkkejä bändeistä.

Toivoisin siis saavani teiltä rakkaat lukijat vinkkejä hyvistä bilebändeistä. Juhlathan järjestetään Espoossa, eli bändin tai DJ:n pitäisi toimia Etelä-Suomen alueella. Budjetti on siinä tonnin luokassa ja DJ:n tietysti edullisempi. Bändin tulisi soittaa sekä menevämpää musiikkia, mutta myös perinteisempiä valsseja. DJ vaihtoehto ei ole myöskään poissuljettu, mutta luulen että kallistumme kuitenkin bändin puoleen. Onhan se livemusiikki kuitenkin ihan eri juttu kuin DJ ;)


Naimisiin.infon keskusteluiden ja parin suosituksen perusteella lähetin näihin bändeihin kyselyt alkuviikosta. Löytyykö näistä kokemuksia? Korostetulla värillä olevat bändit ovat tällä hetkellä listamme kärkipäässä saatuamme tarjoukset hääpäivästämme.

The Floss
Arto Sirkiä & Häätäjät
Trebles
The Sense
Mr Party
Jumper
Fairband

Ja toiseksi, tietäisikö kukaan ketään hyvää laulajaa+kitaristia häihin, joka voisi esittää siellä yhden kappaleen? Sekin sopisi, että laulaja soittaisi itse kitaraa. Tästä ohjelmanumerosta kun nuo illalla soittavat bändit veloittivat aika suuria summia.

8 kommenttia:

  1. Mulla on hyviä kokemuksia bändistä nimeltä Pikku2 (www.bilebandi.net) ja facesta löytyy myös: https://www.facebook.com/#!/BilebandiPikku2
    ja yhteystietoja: lauri@bilebandi.net tai soittamalla 0400-531684.

    Olen kuullut kyseistä bändiä useampaankin otteeseen ja ainakin bilepuoli on kunnossa! Käsittääkseni tekevät myös hääkeikkoja, eli myös se valssimusiikki onnistuu varmasti. Oikein ihana bändi ja erittäin taitavia soittajia :). Hinta varmaankin max. tonnin.

    Bändin nettisivuilla näyttää olevan joku ongelma, mutta varmasti sähköpostilla saa tarjousta ja biisilistaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkistä, pistetään korvan taakse!

    VastaaPoista
  3. Hei, minulla ei ole vielä kokemusta, mutta me päädyimme varaamaan Flossin ensi kesän häihimme. Noista sinun vaihtoehdoista itse pohdimme myös Häätäjiä, Jumperia ja Mr Partya, mutta intuitiolla päädyimme Flossiin ja olen luottavaisin mielin :) Tosin muistaakseni mitään noista ei tonnilla olisi saanut, hinnat tuntuivat olevan aika samaa luokkaa kaikilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tällä hetkellä mietinnässä sekä Floss että Häätäjät. Katsotaan kumpaan päädymme :)

      Poista
  4. Kannattaa tsekata Laivaston Monnit -niminen bilebändi, joka soitti mun siskon häissä. Pojat sai luotua tosi nopeesti menevän fiiliksen ja tanssilattia täyttyi heti. Biisivalkoimaa löytyy perinteisestä valssimusiikista pophitteihin. Ainakin siskon häissä tanssilattialla viihtyi sekä vanhat että nuoret juhlavieraat. Hinnasta mulla ei kyllä oo tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Tällä hetkellä pähkäilemme enää kahden bändin välillä ja ilmoittelen täällä mihin päädyimme. Minulla on jo oma suosikki, mutta katsotaan mihin sulho päätyy.

      Poista
  5. Mun tuttu on Mr Partyssä, sen takia tietenkin kannatan sitä vaihtoehtoa :)

    VastaaPoista
  6. erittäin kovasti hyvin paljon lämpimästi suosittelen meidän häissä soittanutta iconia. löytyi valssit ja muut perinteiset tanssit sekä menevämpi tämän päivänkin bilemusa. biisitoiveita sai myös esittää. vieraatkin kehuivat bändiä kovasti ja bändin solistilla, elinalla, on iiiiihan mahtava ääni. elina myös esiintyi kitarasäestyksellä vihkitilaisuudessamme, veloittaen toki hieman ekstraa.

    VastaaPoista