maanantai 6. elokuuta 2012

Viuhkan tuunausta ja ARVONTA

Iskin silmäni aivan ihanaan pitsiviuhkaan jonkun häälehden sivuilla ja silloin viimeistään päätin, että pitäähän minunkin saada viuhka häihin. Toivottavasti hääpäivänämme paistaa aurinko ja on sopivan lämmintä. Ja vaikka sää ei hellisi, niin viuhkalle on varmasti käyttöä, koska kaikki jännittäminen ja odottaminen saa minut aina ihan punaiseksi vaikka kuuma ei olisikaan.

Löysin äitini ja minun Tallinnan reissulta Karnaluksista tällaisen ihanan höyhenisen viuhkan, jollaisen voit voittaa myös itsellesi!


Ostin viuhkaan kirkkaita ja erisävyisiä pinkkejä tarrastrasseja Sinellistä hintaan 2,50€. Niitä sitten tökkäilin kiinni viuhkaan ja voila! Täydellinen viuhka on valmis! Koristelin sitä sekä fuksianvärisillä, vaaleanpunaisilla ja kirkkailla strasseilla. Olen varma, että strassit pysyvät sulissa hyvin kiinni, koska tein viime jouluna yhden sulkakranssin lahjaksi, johon kiinnitin samanlaisia tarroja kiinni ja hyvin ovat pysyneet :) Mitäs mieltä olette?


Ja siis vihdoin ja viimein sain aikaiseksi järjestettyä teille arvonnan blogini saatua heinäkuun alussa täyteen 20 000 lukijaa! Nyt lukijaraja ylittää kohta 24 000, joka on ihan käsittämätön määrä minulle, koska aloitin blogin pitämisen lähinnä omaksi ilokseni joulukuussa 2010 :) Ensimmäinen vuosi meni aika hiljaiselossa, mutta nykyään viestejä pukkaa ilmoille tiuhaan.


Arvontaan voitte osallistua 10.8.2012 saakka ja arvonta suoritetaan 11.8.2012.

Tässä vielä arvonnan säännöt, jotka varmaan ovatkin monille tutut muista blogeista:

1) Kommentoi tätä postausta, niin pääset mukaan yhdellä arvalla. Kaikki ruusut ja risut on tervetulleita :) Jos olet anonyymi, niin keksi itsellesi joku nimimerkki, josta voin sinut tunnistaa. Muista myös jättää yhteystietosi, jos onnetar sattuu suosimaan juuri sinua!

2) Toisen arvan saat, jos seuraat blogiani esim. Blogilistan tai Bloggerin kautta. Kannattaa siis liittyä jäseneksi, niin toinenkin arpa on sinun!

3) Kolmannen arvan saat, jos kerrot arvonnasta omassa blogissasi. Ylläoleva kuva on käytettävissäsi.

HUOM! Muistathan kirjoittaa kommenttiin, monellako arvalla osallistut!

GOOD LUCK!

14 kommenttia:

  1. Ihana viuhka ja ihana idea! Blogia on hauska seurata, koska meillä tuntuu olevan aika lailla samansuuntaisia ajatuksia monista jutuista. Osallistun kolmella arvalla, vinkaan arvonnasta omassa blogissani vielä tänään :)

    VastaaPoista
  2. Täällä Hanna seurataan myös sinun blogiasi silmä tarkkana, koska löydän paljon sinultakin samankaltaisuutta mieltymyksiini verrattuna :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanasti olet tuunannut viuhkan, tykkään & osallistun kahdella :)

    VastaaPoista
  4. 3 arpaa! :) Ihanan ylellisen näköinen tuli viuhkasta. Viuhka on kyllä kätevä jos on yhtään kuuma. Laittelen blogiin kuvan arvonnasta. :)

    VastaaPoista
  5. Onnea mahtavan kävijämäärän johdosta <3

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana :) Upea viuhka ja mun täytyy tunnustaa, että viuhkat on mun suuri heikkous. Olen kerännyt niitä reissuiltamme mm. Indonesiasta, Singaporesta, Espanjasta yms. Virosta viuhkaa ei kuitenkaan vielä ole ja tuo olisi ihan täydellinen <3

    Onnea lukijamäärästä <3 Mä tunnustan myös seurailevani blogini tilastoja aina silloin tällöin ja lukijoiden sekä ladattujen kuvien määrä saa aina hymyn huulille :)

    Ihanaa hääsunnittelua! Täällä seurataan ja ollaan mukana fiilistelemässä :)

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla tavoitellaan ihanan kaunista viuhkaa. Käyttöä olisi paljon, toivottavasti voittaisin. Onnea suuresta lukija määrästä.

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla olen mukana. Todella kaunis viuhka, vielä ihanampi strassien kanssa. Todella kiva idea siis! :)

    VastaaPoista
  9. Kolmella arvalla mukana! Siis onpa vain ihana viuhka, oot tuunannut upeesti! Joko ootte tehneet lopullisen valinnan hääbändistä? :)

    VastaaPoista
  10. Tämä ilmoittautuu yhdellä arvalla mukaan :)
    Kaunis viuhka ja tosi hyvä idea!!

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukaan :) Ihana blogi, omat häät suunnittelussa ensi vuodelle ja blogiasi selailtua innostuin taas selailemaan kaikkea mahdollista ympäri nettiä omiin häihin. Lie vaikka innostuis omaa blogia kirjoittamaan hääsuunnittelusta! :) Ihana on viuhka, tosi naisellinen ja söpö!

    VastaaPoista
  12. Kädentaidot ja luovuus kunniaan! Ihanan kauniin löydön olet tehnyt <3 Tavoittelen viuhkaa omakseni kolmella arvalla ;)

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukaan, olis kiva voittaa tuunattu hieno viuhka.

    VastaaPoista