torstai 9. elokuuta 2012

Kenkäpohdintaa ja muistutus arvonnasta

Ensinnäkin haluan muistuttaa teitä osallistumaan arvontaani, jossa voitte voittaa ihanan sulkaviuhkan ja tarrastrasseja. Käykää siis osallistumassa täällä viimeistään perjantaina 10.8.2012!


Olen ollut sairaana viimeiset kaksi päivää ja tänään jaksan jo istua koneen ääressä. Eilen se ei olisi todellakaan onnistunut. Sain kivan kenkähaasteen Häähaaveita blogin Hannalta ja nyt minulla onkin hyvin aikaa paneutua tähän ihanaan aiheeseen, joka aiheuttaa minulle sekä iloa että surua.

1) Viimeisimmät ostoksesi, mistä?

Olen ostanut viimeisen kuukauden aikana 4 paria kenkiä, mutta edellisistä shoppailuista olikin jo aikaa. Ostin New Yorkista yhdet ihanat beiget ballerinat timanteilla. Olisin ostanut nämä Macy'siltä normaalihintaisenakin (70$), mutta sulho ei suostunut siihen. Löysinkin nämä sitten seuraavana päivänä -50% alesta eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä ostanko vaiko en!


Äitini ja Tallinnan reissulta ostin kolmet kengät! Yhdet täydelliset valkoiset ballerinat hienolla koristeella hintaan 13€, mustat nahkaiset kävelykengät 30€ ja beiget nahkaiset korkokengät 30€. Kaikki olivat alesta, koska yleensä ekana suuntaan alelaareihin.


Kaikkia näitä olen päässt jo käyttämäänkin ja varsinkin noita valkoisia ballerinoja, jotka olisivat sopineet myös häihin illaksi. Mutta en olisi pystynyt pitämään noita kaapissa siihen asti (onneksi hääkengät on tallessa äitillä!).

2) Lempiparisi väri, koko?

Pidän kaikesta jossa on pinkkiä ja strasseja! Kokoni on 35 tai 36, mutta useimmiten 36. Minulla on paha tapa ostaa liian pieniä kenkiä ja se kostautuu sitten kipuna. Nytkin olen antibiottikuurilla varpaiden takia...

3) Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?

En pidä "forget your boyfriend" kengistä, joissa on kauheasti niittejä. Ja enhän haluaisi unohtaa miesystävääni <3


4) Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?

En osaa sanoa. Kalleimmat kenkäni ovat varmaan maksaneet alle 100€ eli olisiko tuo kipurajani. Mutta ostin kyllä pari vuotta sitten uudet nahkaiset ratsastussaappaat mittatilaustyönä ja kustansin niistä vähän alle 700€, mutta nuopa kestävät käytössä KAUAN!


5 ) Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?

Käytän hyvät kengät yleensä täysin puhki ja silloinkin niistä luopuminen on vaikeaa. Minulla on vaatehuoneessamme pari hyllyä varattu kengille ja sinne sitten saattaa jäädä käyttämättömiäkin kenkiä, jotka ovat niin kauniita, mutta niin pirullisia pitää jalassa.


6) Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?

Voisin ostaa. Varsinkin jos kaverini olisi kehunut niitä. Juuri ostin samanlaiset fuksianpinkit ratsastushousut kuin kaverillani on (ei kylläkään liity kenkäaiheeseen).

Housut Cavallo Pro Shopista

7) Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Ballerinoilla ehdottomasti! Koska olen vain 157cm pitkä tai pätkä olin tottunut käyttämään paljon korkokenkiä. Sitten mursin nilkkani pahasti syyskuussa 2010 ja korkokenkien käyttö jäi tyystin. Laitoin korkokengät ensimmäistä kertaa jalkaa koko päiväksi tämän viikon maanantaina ja pystyin kävelemään niillä oikein hyvin. Ei sattunut, mutta tuntui vähän ikävältä. Seuraavana päivänä nilkka olikin sitten todella kipeä. Mutta pakko totuttaa tuo jalka korkokenkiin ennen häitä. Onneksi tämän viikon harjoituskengissä korkoa oli 7cm, kun hääkengissä on vain 5cm.

Nämä ihanuudet ostin Biancosta pari vuotta sitten ja ne ovat koko sen ajan olleet vaatekaapissani käyttämättöminä. En pystyisi kyllä enää ikinä käyttämään 12cm korkoja, mutta näistä ei pysty luopumaan!

8) Oletko kesäisin ilman sukkia ja kenkiä?

En muista koska olisin ollut. Lapsena ehkä tädin luona. Kun asutaan kaupungissa ja tallillakaan ei viitsi olla ilman kenkiä, niin missä sitten olisin. Harmi.

9) Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?

Jaa-a. Tällä hetkellä en kaipaa uusia kenkiä, joten tähän on aika vaikea vastata. Varsinkaan kun en ole ikinä unelmoinut mistään kengistä kuten Louboutineista.

2 kommenttia:

  1. Mu mielestä nuo niittikengät on just ihanan rokit :D Mut en kyl hääkengiks laittas ;) Ja nuo biancon kengät, miten söpöt! ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä sinussa selvästi jonkinasteista kenkähulluutta on havaittavissa, hih...

    VastaaPoista