keskiviikko 1. elokuuta 2012

Pientä kivaa häihin ja korttipohdintaa

Kävin joku aika sitten ystäväni kanssa Porvoon vanhassa kaupungissa ja löysin sieltä tällaisia ihania sydänsokereita! Sokerit on yksittäispakkauksissa, mutta avaan ne esimerkiksi vaaleanpunaiseen tai kirkaaseen mariskooliin kahvipöytään. Hintaa sokereilla oli 15€ eli oli aika tyyriit, mutta oli vaan pakko saada ne. Löysin myös ennen tätä ostosta pari muutakin ihanuutta kotiin, eli taisi vain jäädä ostosputki päälle ;)


Ennen Tallinnan reissua kävin katsastamassa Variston Sinooperin tehtaanmyymälän sekä Sinellin, jossa vierailen aikas usein. Sinooperista mukaani lähti neljä erilaista nauhaa servetteihin, mutta kotona tulin siihen tulokseen, että mikään niistä ei sovi servettiin tai jos olisi sopinut, niin sitten nauha ei mahtunut helmen läpi. Onneksi näille tulee varmasti myöhemmin käyttöä ja hinnatkin oli edulliset.


Sinellistä ostin 7 erilaista helmiäiskorttipohjaa. Otin mukaani sekä neliskanttisia kortteja sekä korkeita. Meillä kun oli tässä vaiheessa vielä kortin malli sekä väri mietinnässä. Ostin myös yhden varteenotettavan paperinarun servetteihin ja myöhemmin tämä osoittautui kaikista parhaimmiksi vaihtoehdoksi. Harmi vain, että en katsonut narun hintaa, joka oli 0,60€/m. Ei kuulosta pahalta, mutta kun yhteen servettiin menee 0,70 metriä ja servettejä on +/-60, niin narua tarvitaan ainakin 42 metriä eli pelkkään koristenaruun uppoaisi 25€. Mutta onneksi tässä on aikaa metsästää sitä The Narua ;)

Tässä värit korteista, jotka sulhanen heti alkuun karsi pois.


Ja tässä kolme viimeiseksi jäänyttä väriä, joita sitten mallailtiin seuraavana päivänä Tallinnassa.


Tässä vielä narumallailua. Tällä hetkellä meidän lempivaihtoehto on tuo oikeanpuoleisin, jossa on vihreää paperinarua ja fuksianpinkkejä helmiä. Mutta katsotaan nyt mihin lopulta päädymme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti