perjantai 16. marraskuuta 2012

I Do tarrat kenkiin, check!

Näin jo kauan aikaa sitten jossain hääblogissa kuvia hauskoista tekstitarroista kenkien pohjassa. Morsianten kengissä luki yleensä "I Do" ja sulhasen kengissä luki sitten "Me too". Koska olen iso bling blingin ystävä, olihan tällaiset pakko saada. Ja varsinkin sinisessä värissä, koska näin saisin helposti sen sinisenkin jutun (varsinkin kun muuten en pidä kauheasti sinisestä).

"Ongelma" oli se, että näitä tarroja kun ei saanut Suomesta. Siispä rekisteröidyin Etsy.comiin ja tilasin Jenkeistä näitä tarroja. Pari viikkoa odottelua ja kuori saapui kotiin! I love it!



Tässä kuvia tarroista. Hieman minua harmittaa, että kenkien pohjassa oli tarra, jonka liimaa en saanut kunnolla irti. Mutta eipä tuo kauheasti näy.


6 kommenttia:

  1. Ihanat idea, oon kanssa harkinnut tota.. Mietin pitäiskö mun ottaa noi toiset.. Sulholla vaan kun on vuokrakengät, niin niiden pohjaan ei varmaan pahemmin liimailla mitään. :) Vai saako noi kuinka irti, osaatko sanoa?

    -Sartsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi saa helposti kengistä irti. Ja jos liimasta sattuisi jäämään jotain jälkeä kenkiin, niin tuossa alempana on Dmin vinkki liiman irrottamiseen!

      Poista
  2. Hei kikkakolmonen, kenkien pohjassa olleet tarrat lähtevät TÄYDELLISESTI kun niitä muutaman sekunnin pehmittää öljyyn kastetulla vanulapulla. Tämän jälkeen kannattaa pyyhkiä vaikka kynsilakalla öljyt pois. Ei jäljen jälkeä ,)

    VastaaPoista
  3. Suomesta löytyy ainakin Ninkalta vastaavaa. On ainakin aika samanlaiset I do:t ja sitten miehelle löytyy tuollainen She's mine.

    http://www.ninka.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=440&OpenGroups=440

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästäkin vinkistä. Eipä tullut Ninkan nettisivu esiin kun googlailin näitä. Mutta halusin itselleni hieman erillaisen I Do tarran ja Etsystä tilattu oli juuri oikeanlainen :)

      Poista